ANNE BERIT - EIER OG FRISØR

Med sitt oppmerksomme øre og kyndige hånd blir du godt ivaretatt i frisørstolen til Anne Berit. Som frisør er hun opptatt av å finne løsninger som passer deg. Dine ønsker suppleres med innspill basert på mange års erfaring og stor forståelse for frisørfaget. Gjennom hyppige besøk til London, med viderutdanning hos Vidal Sassoon, fyller Anne Berit på med inspirasjon og faglig tyngde som kommer deg til gode.

 

FRANK - PARTNER OG FRISØR

Siden han ble frisør i 1985 har Frank tilegnet seg bred og variert kunnskap innen faget. På veien har han jobbet i flere anerkjente salonger inkludert Hodejegerne og Adam og Eva. Frank har dessuten lang erfaring med kurs og opplæring for en rekke leverandører og akademier. Denne erfaringen, kombinert med et dedikert forhold til frisørfaget, har gjort det naturlig med Frank som ansvarlig for kurs og opplæring hos Floww.

 

RAGNHILD - FRISØR

Ragnhild gikk ved Norsk Frisørskole i Bergen og begynte hos oss på Floww våren 2012. Hun er en positiv jente som elsker frisørfaget. Ragnhild er en allsidig og kreativ frisør. Ragnhild er også sertifisert Redken Finishing Stylist, godkjent av Blomdahl for piercing og vår ekspert på farge og forming av bryn. Jevnlig deltagelse på kursing og en kreativ og teknisk interesse bidrar til den helhetlige behandlingen man får hos Ragnhild. 

 SELMA - LÆRLING (2. år)  Ble utdannet ved Vestby videregående skole og startet læretiden hos oss sensommeren 2016. Selma er en engasjert og positiv jente som tar utfordringer på stak arm. Som andre års lærling gir hun 25% avslag på behandlinger, hvor en frisør vil være tilstede for kvalitetssikring.

SELMA - LÆRLING (2. år)

 Ble utdannet ved Vestby videregående skole og startet læretiden hos oss sensommeren 2016. Selma er en engasjert og positiv jente som tar utfordringer på stak arm. Som andre års lærling gir hun 25% avslag på behandlinger, hvor en frisør vil være tilstede for kvalitetssikring.

HEBBE - EIER OG FRISØR

Hebbe er en autoritet blant landets frisører. Siden starten av 80-tallet har han bygget faglig tyngde og kompetanse som i dag kommer kundene hos Floww til gode. Hebbe har jobbet for flere av Oslos ledende salonger og har lang erfaring med oppdrag innen foto, motevisninger og reklame. Som sertifisert Redken-colorist har han full kontroll når dine hårlokker skal få nye fargenyanser. Hebbe har jobbet flere år som kursholder ved Adam & Eva sitt akademi og bidrar i utviklingen hårpleieserien Define.  Jevnlige deltagelser på kurs i inn- og utland sørger for at Hebbe stadig fyller på med fagkunnskap og nye impulser.

 HEGE - PARTNER & FRISØR Hege er utdannet i Tromsø og startet sin karriere hos Alex frisør i Oslo. Hege har jobbet hos flere anerkjente salonger. Hege er utdannet i Tromsø og startet sin karriere hos Alex frisør i Oslo. Hege har jobbet hos flere anerkjente salonger i en årrekke og er godt kjent med det meste i faget.    “Det er med stor glede hun nå er tilbake hos en av de beste salongene i Oslo, nemlig her hos oss på Floww frisør”  Hege har lang erfaring med makeup /styling i inn og utland. Her hjemme bland annet hos Universal Music og div magasiner. Men det er i salong med masse herlige kunder, gode kolegaer og full trøkk hun trives best.  

HEGE - PARTNER & FRISØR

Hege er utdannet i Tromsø og startet sin karriere hos Alex frisør i Oslo. Hege har jobbet hos flere anerkjente salonger.

Hege er utdannet i Tromsø og startet sin karriere hos Alex frisør i Oslo. Hege har jobbet hos flere anerkjente salonger i en årrekke og er godt kjent med det meste i faget.

 

“Det er med stor glede hun nå er tilbake hos en av de beste salongene i Oslo, nemlig her hos oss på Floww frisør”

Hege har lang erfaring med makeup /styling i inn og utland. Her hjemme bland annet hos Universal Music og div magasiner. Men det er i salong med masse herlige kunder, gode kolegaer og full trøkk hun trives best.

 

 MICHELLE - FRISØR  Les dette på norsk......  Michelle Trained and Qualified in the United Kingdom. 16 years of experience, within this time she became a Colour Expert with Loreal, an ambassodor for Kerastase and focused on customer service and customer experience. She took part in an Art Team in London and in Norway, passing on knowledge and educating stylists in all categories. In 2014 she won 'womans image' in Headmasters UK annual awards. Michelle has a passion for hairdressing and everything that goes with it. Colour is her strength -allthough she enjoys all aspects involved in the process. Michelle has experience with bridal hair. Styling and blowdrying are always part of the service.  It all begins with a great attitude.

MICHELLE - FRISØR

Les dette på norsk......

Michelle Trained and Qualified in the United Kingdom. 16 years of experience, within this time she became a Colour Expert with Loreal, an ambassodor for Kerastase and focused on customer service and customer experience.
She took part in an Art Team in London and in Norway, passing on knowledge and educating stylists in all categories.
In 2014 she won 'womans image' in Headmasters UK annual awards.

Michelle has a passion for hairdressing and everything that goes with it. Colour is her strength -allthough she enjoys all aspects involved in the process. Michelle has experience with bridal hair. Styling and blowdrying are always part of the service. 

It all begins with a great attitude.

 ISABELLE - LÆRLING (1. år) Isabelle gikk ut av Norsk Frisørskole i Oslo med meget gode karakterer, og begynte som lærling hos Floww november 2017. Hun har flere års erfaring med hairextensions, og har kurs i vippeextensions.  Isabelle er en meget behagelig og rolig person, og som førsteårs lærling gir hun 50% avslag på behandling. Det vil alltid være en frisør til stedet, når Isabelle behandler deg.  

ISABELLE - LÆRLING (1. år)

Isabelle gikk ut av Norsk Frisørskole i Oslo med meget gode karakterer, og begynte som lærling hos Floww november 2017. Hun har flere års erfaring med hairextensions, og har kurs i vippeextensions. 

Isabelle er en meget behagelig og rolig person, og som førsteårs lærling gir hun 50% avslag på behandling. Det vil alltid være en frisør til stedet, når Isabelle behandler deg.  

 FRED – EIER OG FRISØR Fred er en kunnskapsrik og kreativ frisør med øye for detaljer. Hans allsidige saks er blitt formet gjennom mange års erfaring innen alt fra mote og magasiner til TV-produksjoner i inn- og utland. Fred er en imøtekommende personlighet som tar godt vare på deg som sitter i frisørstolen.

FRED – EIER OG FRISØR

Fred er en kunnskapsrik og kreativ frisør med øye for detaljer. Hans allsidige saks er blitt formet gjennom mange års erfaring innen alt fra mote og magasiner til TV-produksjoner i inn- og utland. Fred er en imøtekommende personlighet som tar godt vare på deg som sitter i frisørstolen.

RENEE LOUISE - PARNTER, FRISØR OG OPPLÆRINGSANSVARLIG

Siden 2010 har Renée jobbet og utviklet sitt store repertoar innen frisørfaget hos oss i Floww. Hun kombinerer bred kunnskap med spisset kompetanse og er blant annet meget dyktig innen styling og oppsett. Foruten å tilby «vippe extensions» er Renée sertifisert Redken-haircolorist og ikke minst vår ekspert på bryn. Du er med andre ord i kompetente hender når du besøker Renée for en frisørbehandling.

 

VILDE MARIE - FRISØR

Vilde er en nysgjerrig og dyktig frisør utdannet ved Vestfold Frisørskole. Hun begynte på Floww i 2015, og er verken redd for nye utfordringer eller spennende farger. 
Hun er også godkjent og sertifisert av Blomdahl til å ta profesjonelle ørepiercinger. 
Vilde tørr å by på seg selv, noe både gamle og nye kunder elsker ved henne!

 BENTE - RESEPSJONIST OG BARISTA Med 10 års erfaring som frisør blir du tatt imot på en høflig og profesjonell måte her i salongen eller pr telefon. Kundeservice er Bentes absolutte sterke side. Hun er også kurset barista og serverer kvalitetskaffe fra Lippe og te fra Palais Des Thes.

BENTE - RESEPSJONIST OG BARISTA

Med 10 års erfaring som frisør blir du tatt imot på en høflig og profesjonell måte her i salongen eller pr telefon. Kundeservice er Bentes absolutte sterke side. Hun er også kurset barista og serverer kvalitetskaffe fra Lippe og te fra Palais Des Thes.