Vilde med kunde (Farge: Blue velvet)

Vilde med kunde (Farge: Blue velvet)

Vilde har både gitt en nydelig farge til Isabell sitt todelte hår og en farge til sleiken til Simen, green with envy? ;-)

Vilde har både gitt en nydelig farge til Isabell sitt todelte hår og en farge til sleiken til Simen, green with envy? ;-)

Vilde som er lærling ved Floww frisører, gjør mye spennende med farger. Ønsker du deg langt vekk fra naturlige toner og nyanser, til en rimeligere pris, er Vilde personen for deg. 

I en prosess for å oppnå ekstreme resultater med fargedesign, må man ofte bleke håret. Det kan også være lurt å fylle på med ekstra farge hjemme. Uten et grundig og godt forarbeid av frisøren, vil fargene ofte bli grumsete og flekkete.

Egenpleie man da ofte anbefaler er proteinrike produkter: Redken Extreme krukkekur, Oribe Gold Lust hårmaske, Redken Extreme Cat spraykur. 

For videre påfyll av farge, anbefales det å bruke pigmenterte fargebomber som man blander ut i balsam hjemme. Instrukser og blandingsforhold får man av frisøren. (dette er for å unngå sløsing med produkt og for å oppnå det ønskede resultat).

Sterke farger og spennende nyanser kan man få til på mange måter. Man kan også få intense farger i et helt naturlig hår uten å bleke først. Dette gir et mindre varig resultat, og passer godt for deg som ikke ønsker å forplikte deg for mye eller ønsker å teste forsiktig i første omgang. 

Kort hår, langt hår, halve håret, ombre, balayage, dip-dye, striper, helfarge, dybdefarge, dus og lys, hard og sterk, langvarig, kortvarig, diskret, tydelig. Alt er mulig for den som vil :-) 

Comment