Vippe extensions er perfekt for deg som har korte vipper, deg som liker å ha maskaraeffekten hele døgnet uten sminke- og sminkefjerningsprossessen, eller deg som bare ønsker lengre og fyldigere vipper.

Det unike med Pure Lash er at de har et utvalg av vipper til alles behov, de har vipper med forskjellig bøy, ulike farger, tykkelser og lengder. Det vil si, at sammen med Anniken eller Renèe kan dere bli enige om hva slags look du skal ha på dine vippe extensions. Vippe extensions gir et utrolig fint resultat som varer i flere uker. Det gir fylde, lengde og volum til øynene, samtidig forsterker man den freshe og den våkne looken man ellers får ved hjelp av maskara, bare fyldigere og lenger. 

 

Man kan enten booke time ved å ringe Floww på 22 44 77 40 eller sette opp en time via internettbooking. 

 

 

 

 

 

 

 

for fyldigere og lengre vipper naturlig, les mer her....

for fyldigere og lengre vipper naturlig, les mer her....

 

Comment