På Floww skjer det mye i desember. Vi har tenkt på alle festiviteter kundene våre skal igjennom og funnet frem de beste tilbudene og behandlingene man trenger når man står foran en slik sosial måned. 

Anniken står klar med reduserte priser på alle vippeextensions behandlinger. Det er perfekt for oss som ønsker glamorøse vipper som varer i flere uker. Anniken er også utdannet make-up artist og vil sminke alle klare for fest, bilder og intime middager. For å sette prikken over i´en kan du sette opp time til å fikse brynene dine hos Ragnhild. 

 

 

 

Lørdagen 19. Desember har vi kundedag med Oribe. Vi har supre tilbud på produktene den dagen. Det blir en dag med glamorøst hår, bobler og mye morro! :) 

Vi har masse gode tilbud på produkter. Reisesett fra Oribe, julepakker fra Redken og Pureology, vask/skrubb/lotion sett fra Frimashape, varmeverktøy med vermebeskyttende spray fra Gorgeous, til reduserte priser. Det er for han, henne og deg selv. 

 

Comment