Anne Berit har vært hos Sassoon. 

 

London og Vidal Sassoon Academy er Floww sitt førstevalg. Etter en ukes kurs pusher man seg selv alltid enda litt lenger for å heve sitt faglige nivå. Man tør å ta sin egen kunnskap om hår til nye høyder. 

 
For alle frisører er det viktig med etterutdanning. I vårt fag er moter og nye teknikker det som får oss til å bli enda dyktigere frisører.
 

Sassoon Academy ligger i London, som i seg selv er en inspirasjon. Gatemoten og den levende atmosfæren gir oss mye. Byen som motemetropol er med på å forme hårmote på en måte som kombinerer individualitet og faglig kreativitet som er helt essensiell for en frisør å ha.

 

Mote er alltid i utvikling. Det er viktig faglig påfyll og etterutdanning, vårt fag står aldri stille. 

Bilder av Adrian Bjørdal

AnneBeritTidemann

Comment