oribe floww oslo
floww frisører oribe oslo

Det er ikke lenge siden hårproduktserien Oribe inntok Norge, men den har raskt blitt en av favorittene hos Floww.

Mannen bak merket er stylistlegenden Oribe Canales, og produktene er utviklet med en uttalt ambisjon om å blande klassiske tradisjoner med moderne teknologi - samt de beste ingrediensene som finnes.

konsekvent kvalitet

Flowws egen Reneé har vært på kurs på hovedkontoret til Oribe i New York for å lære mer om produktene fra selskapets egne stylister og frisører, og er nå Oribes ambassadør i Norge. Reneé mener det er kombinasjonen av det eksklusive, det anvendelige og det konsekvente som gjør serien unik:

"Alle produktene både kjennes og ser luksuriøse ut, men samtidig er de enkle å jobbe med. Alt ved merket er rett og slett gjennomført, bare ta duften for eksempel, den går igjen som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen."

Slik Oribe Canales selv tilførte bransjen noe unikt da han slo gjennom som stylist for nesten 30 år siden, har produktserien hans også gjort seg bemerket. Reneé er ikke i tvil om hvorfor:

"Det er de beste produktene jeg har brukt, og det er mange som er enige med meg; de store motemagasinene jobber mye med Oribe, og mange av verdens fremste stylister sverger til merket "

Floww Frisør og Café ligger i Eilert Sundts Gate 13 på Frogner i Oslo. 

 

 

 

frisør oslo brylluo
floww frisør oslo oribe
oribe oslo
kjøp oribee norge

Comment