- Frisør først og fremst, men i Floww gjør vi ingenting halvveis. I kaféen vår fyller vi både romslige kopper og slanke glass med smakfulle drikker laget på førsteklasses råvarer. Med eller uten melk, bobler og koffein. 

Selv om den ble til for å komplettere frisørsalongen så står kaféen til Floww støtt på egne kopper og stett. Her er alle velkommen til en nytraktet kopp kaffe eller te, en espressobasert melkedrikk i valgfri størrelse eller en forfriskning av det sprudlende slaget. Vi lager kaffe på bønner fra det kvalitetsbevisste Oslo-brenneriet Lippe - som handler sesongens beste kafferåvarer direkte fra nøye utvalgte gårder. Om du foretrekker å fylle koppen med te, kan vi by på et variert utvalg av smaker og varianter fra teautoriteten Le Palais des Thés.

kun for deg

Betydningen av begrepet "espresso" er et omdiskutert tema. Noen mener det henviser til tilberedelsen; under høyt trykk presses vann gjennom kaffen i metallfilteret. Andre hevder det har med hastigheten på bryggeprosessen å gjøre. I Italia, hvor espresso ble oppfunnet på starten av 1900-tallet, legger de dette i begrepet; espresso skal lages etter ditt ønske, mens du venter og kun for deg ("expressly for you"). Det er en filosofi vi kan enes om, enten du besøker oss for en kopp kaffe eller sitter i stolen og nyter en frisørtime.

FLOW CAFE OG FRISØR OSLO

den som venter på noe godt

Et besøk hos frisøren er knyttet til forventninger. Og til forventninger hører ventetid. For en brud er det en del av forberedelsene til et øyeblikk man har drømt om hele livet. For en mann som er med kona til frisøren er det en del av kontrakten de tegnet da de giftet seg. I vår lille kafé - med alle rettigheter - bidrar vi like gjerne til å bygge opp under høye forventninger, som til å gjøre ventetid til en behagelig opplevelse. Enten du venter på bryllupsdagen, kona eller bussen:

Vi ønsker frisørkunder og andre kaffetørste velkommen til Floww Frisør og Café ved Briskeby på Frogner i Oslo. Her lever alle smaker opp til kvaliteten på frisyrene vi skaper. 

Kontakt og/eller bestill time hos Floww Frisør & Café her

Comment