Fra de små til de store behandlingene med riktig pleie kan du oppnå det perfekte sommerhåret. Gjennomfør looken med en avslappet styling og nyt de deilige sommerkveldene.

 

Til tross for ubesluttsom temperatur, litt regn og iskaldt vann, så er det sommer! Og for de som liker å variere håret med årstidene, finnes det utrolig mange måter å gjøre det på. For naturlige resultater som kun tar hårfargen din fra vinter til lysere tider kan du ta babylights, microstiches eller balayage. Det vil si å gjøre ulike folie- eller pensleteknikker som bryter opp fargen din med lysere striper med ulike utrykk ut ifra hva du og frisøren din syns blir fint. Det er en enkel, uforpliktende måte å få spill, variasjon og sommerfarge på en naturlig måte. Ønsker du derimot mer sommerlig uttrykk i håret kan du gjøre en dip-dye, highlights eller ombre. Da vil du oppnå resultater som gir mer tydelige fargeendringer, men som fortsatt tar utgangspunkt i hvordan håret naturlig lysnes i solen.

 

Det er flere måter å få sommerfargen på, men uten god pleie og riktig oppmerksomhet til håret, kan du risikere at det blir blast og kjedelig over sommeren. Det er derfor viktig å bruke riktig shampoo, balsam og kur som ivaretar hårets behov gjennom sommeren, slik at du kan nyte sesongen uten å bekymre deg for solen og saltvannets påvirkning på håret.

 

På sommeren kan du gjerne være mer avslappet i stylingen. Du kan for eksempel gjøre halvoppsett, la håret lufttørke med bare litt saltvannsspray eller ha løsere knuter og fletter i håret. Det er mye du kan gjøre som er enkelt for å en sommerlig look på frisyren. Bruk gjerne rettetang for å lage løst fall. Fletter kan gi en leken avslutning på stylingen. Jo mer du varierer fra den standard fletten, med flere små eller enkelte på siden eller foran, jo mer fresht blir det!

 

God sommer! :-)

Highlights og balayage

Highlights og balayage

Over: Solserien fra Redken Color Extend Sun for en perfekt beskyttelse mot sommerens værslitasje. Oribe Aprés Beach for en nydelig finish til enhver styling. Oribe Gold Lust pleieserie for å gi håret den næring som trengs etter en lysningsbehandling.

Over: Solserien fra Redken Color Extend Sun for en perfekt beskyttelse mot sommerens værslitasje. Oribe Aprés Beach for en nydelig finish til enhver styling. Oribe Gold Lust pleieserie for å gi håret den næring som trengs etter en lysningsbehandling.

Over: Stram sideflette med løse krøller. Flette rundt hodet med løs avslutning. Saltvannslook med en enkel flette.

Over: Stram sideflette med løse krøller. Flette rundt hodet med løs avslutning. Saltvannslook med en enkel flette.

Comment