Floww har laget en liste over sine favorittprodukter for å gjenopprette kvaliteten på håret. Vi trenger alle å tilføre håret ulik næring for å beholde det glansfulle, sunne håret. Ved å gi håret tilbake de pleiestoffene som kjemiske behandlinger og ytre påkjenninger reduserer, vil håret være sterkere og holde bedre på fargepigmenter. Det er ingen tvil om at sunnere hår er lettere å jobbe med/style. Det er mange gode grunner for å pleie håret sitt i sommer. Vi har satt fokus på sesongen vi er i og trukket frem noen av våre favoritter og tips! 

Hanne anbefaler Olaplex

Hanne anbefaler Olaplex

Hebbe anbefaler color extend sun mask

Hebbe anbefaler color extend sun mask

Ragnhild anbefaler Oribe Supershine 

Ragnhild anbefaler Oribe Supershine 

Jeg anbefaler Olaplex sin pleieserie, spesielt hjemmekuren. Hjemmekuren passer spesielt godt nå som det er sol og sommer. Olaplex styrker håret. Når håret er sunnere så sitter fargen bedre. Da slipper man at fargen, spesielt kalde toner, forsvinner. Olaplex er spesielt god for bleket hår. -Hanne 

Jeg anbefaler alle å beskytte håret med tørkle, hatt eller noe annet for å dekke til håret. Når håret kommer i solen så falmer fargen. Bruk Redken Color Extend Sun kur i håret, og gå med den i håret under tørklet/hatten. -Hebbe

Mitt sommertips er for damene med krøller. Påfør en sjenerøs mengde med Oribe Supershine i håret med en gang du kommer ut av dusjen. Vurder mengden du bruker ut ifra hvor porøst/tørt hår du har. Deretter lar du krøllene lufttørke. Supershine tilfører også vitamin C og A. Jeg anbefaler Supershine, fordi resultatet gir god definisjon til krøllene, flott glans og mye fuktighet.

-Ragnhild

Jeg anbefaler Oribe Beautiful Color shampoo, balsam og kur. Denne serien opprettholder fargen i solen med dobbel UV-beskyttelse. Den beskytter hårfarget mot å falme, fordi den inneholder bioflavonyder. Behold glansen med riktig pleie i sommer. Det gjør du med Oribe Beautiful Color serien. -Renee Louise

Anne Berit anbefaler color extend sun oil

Anne Berit anbefaler color extend sun oil

 

Denne oljen fra Redkens Color Extend Sun-serie anbefaler jeg fordi den beskytter håret mot solen. Har du langt hår, kan du flette håret etter å ha påført oljen. Da får du virkelig glansfult og blankt hår på stranden. Den er spesielt laget for å beskytte håret mot solen og gir enorm shine til håret. -Anne Berit

Floww anbefaler også å nyte sommeren :-) Hva er ditt favorittprodukt denne sommeren? 

Comment