Floww er ett opplæringskontor. Det vil si at vi har stor fokus på utdannelsen til lærlingene. Vi har et godkjent opplæringsprogram, det vil si at lærlingene får en god og tett oppfølging her på huset. Gode og flinke lærlinger skaper gode og interesserte frisører. Som lærling starter man med stor motivasjon og ønske om utvikling og lære. Vi ønsker et miljø hvor alle kan lære av hverandre. Vi snakker mye fag når vi gjør kule behandlinger på kunder, slik at andre kan få samme kunnskap. Vi drar på kurs og forteller om det til de andre ansatte når vi kommer tilbake. Ved å være i et miljø der alle ønsker å ha utvikling med faget, bidrar alle fra lærlinger til frisører til en arbeidsplass som hjelper hverandre å vokse. 

Lærlingene har også skoledag. Hver tirsdag i skoleåret har lærlingene med egne modeller. Dagene utføres med praktisk undervisning hvor opplæringsansvarlig sørger for at lærlingene ligger riktig an i forhold til opplæringsplanen. Opplæringsplanen er spesielt tilpasset hver elev slik at man skal kunne mestre ulike deler av frisørfaget utifra hvor lenge det er til svennebrevet. Svennebrever er lagt opp slik at man kan bli trukket i flere disipliner. Da er det viktig at elevene føler seg trygge og har kompetansen til å gjenomføre med glans. Hver tirsdag er prisene reduserte i bytte mot at modellene har god tid til at lærlingene får utført behandlingene nøye. 

Vårt mål er å ha en kultur med fokus på utvikling og høy faglig kompetanse innen vårt fagområdet. 

Kunne du tenke deg å sitte modell for våre lærlinger kan du følge med på tilbudene de legger ut på Facebook (https://www.facebook.com/groups/404736479641121/) eller ringe direkte til Floww, 22447740 :-) 

Comment