Har du ofte vurdert lugg, men deretter lagt ideen ifra deg? Jeg tror vi alle har vært der at vi lurer på om vi skal gjøre noe nytt med håret, samtidig er vi ikke sikre på å ta det steget. Av og til er det flaks at vi ikke gjør en Britney og raker av oss alt håret i en fortvilelse på grunn av vedlikeholdet av håret, livet eller eksen. Andre ganger går vi glipp av muligheter for å fornye sveisen som kan fremheve looken enda mer. 

Det finnes en lugg for alle... En lugg skal brukes for å markere ansiktet med det uttrykket man ønsker. Når man snakker om uttrykk i en lugg mener man alt fra linjene, lengden, mengden og form. Det vil si at det er et hav av muligheter og det er utrolig gøy å leke finne sin look. 

Når det kommer til avgjørelsen av hvilken lugg man skal klippe, bør man gjøre seg en vurdering av hvilke trekk man vil fremheve, og hvilke man vil skjule. Har man sterke markante bryn blir det rålekkert med en lugg som er kortere. Ønsker man å fjerne vekt rundt ansiktet eller hake kan en lugg som er tung ned til kinnbeinene flytte fokus til øyne, nese, munn og kinnbein. Tunge lugger som er buet eller rette i linjene kan være alt fra lekent og løst til strengere og sexy. Muligheten for å bli mer typete og egen i sveisen kan forsterkes med lugger som bryter med reglene og fremhever looken på en mer direkte måte. Diskre, direkte, løs, tung, lett, stram, buet, rett, kort, lang, frekk, søt, myk, tøff, det finnes en skreddersydd lugg for deg.

TIPS: Ha med bilder som inspirasjon til frisøren. Sett opp ekstra tid til farging og forming av bryn som også rammer inn ansiktet, det vil sette prikken over i´en. 

Comment