Sliter du med å få til brynene dine? Det er du ikke alene om. Ofte er det vanskelig å vite hvor man skal begynne. Her skal jeg komme med mine beste råd for å få de beste brynene til deg! 

Det første man bør gjøre er å vurdere utgangspunkt. Har du nappet brynene dine litt for mye eller har hårveksten blitt ujevn, kan det være at du bør sette igang med Nisim Extract (liten flaske) for å booste hårveksten. Det gjør man for å stimulere hårveksten slik at man har mer fylde og hår i brynene. Når man har fyldigere bryn før man begynner å forme blir resultatet ofte bedre enn når brynet består av stubber og ujevnheter. Jeg anbefaler at alle som er interessert i "nye" bryn bør bruke extract i fra 10 dager til 3 uker. Det er fordi jeg mener at det er alltid finest når man former bryn for å få optimal form og med mest mulig fylde. Det er mer moderne å ha naturlige, fyldige bryn enn manipulerte bryn, som ofte har en tendens til å se unaturlig og for nappet ut. 

Eksempel på bryn med og uten fylde. Bildene er av Jennifer Lopez, med en mer moderne, naturlig look på bildet til høyre

Eksempel på bryn med og uten fylde. Bildene er av Jennifer Lopez, med en mer moderne, naturlig look på bildet til høyre

Når man har kommet til det punktet at man føler at brynene sine er på sitt mest utvokste er det tid for å ha en konsultasjon. Da er det viktig at man snakker med en frisør som har god peiling på bryn. Om frisører anbefaler å farge bryn, bør man gjøre det. Det finnes mange brynsfarger og å tilpasse dette til kundens behov er essensielt. Årsaken til at man ofte anbefaler å farge brynene er at det kan gi pigment til de brynene som har blitt lysere ved roten eller over hele hårstrået. Det jeg ofte anbefaler er å ta utgangspunkt i fargen man har på brynet der det er fyldigst. Når fargen er på plass vil man umiddelbart ha mer fylde, som igjen bidrar til at man får et bedre resultat etter forming.

Cara Delvinge blir ofte brukt som et ideal på hvordan bryn i dag skal se ut. Kjennetegn med slike bryn er fremheving av ens naturlige bryn. 

Cara Delvinge blir ofte brukt som et ideal på hvordan bryn i dag skal se ut. Kjennetegn med slike bryn er fremheving av ens naturlige bryn. 

For å få de beste brynene til sitt ansikt bør man oppsøke en spesialist på bryn. Faren for å nappe seg bort blir borte og det blir også alle småhårene som vi ellers ikke ser når vi selv holder på;-) 

For de fleste av oss krever det ekstra oppmerksomhet for å få de perfekte bryn, men det er verdt effekten flotte bryn har. De former ansiktet, gir tilbake ungdommelige trekk og gjør grunnarbeidet for ansiktet- både med og uten makeup. 

Hos Floww er Ragnhild et talent på bryn, når det kommer til form og farge. Ring til Floww (22 44 77 40) og sett opp en konsultasjon for å få vite hva som kan gjøres med dine bryn. Behandling av bryn kan også gjøres via internettbooking.

Ragnhild

Ragnhild

Comment