Er du i tvil om hvilken retning du skal ta din hårfarge i året som kommer? Vi har tatt frem noen av fjorårets høydepunkter, som kan gjøre din look mer moderne. Disse trendene kan benyttes av alle. De kan gjøre de store forandringene til din look eller de kan ta din klassiske farge i en mer trendy retning. 

BRONDE

Bronde er den perfekte balanse mellom brunette og blondine. Det fantastiske med denne trenden  er at den kan være kald, varm, lysere og mørkere. Den kan brukes på alle som er brunetter eller blondiner uten den radikale endringen.

Det er et elegant fargedesign som kan passe de fleste hudtoner. Den er myk og behagelig. Vi håper vi ser mer av disse behagelige tonene i 2016. 

 

 

RØTTER, med vilje

I 2015 ble de synlige røttene mer og mer populære. Denne looken er enkel å få til, ved hjelp av minicolor eller striper. Det er en ung og kul stil som passer spesielt godt til blondt hår. 

50 SHADES OF COBBER

Alle toner av kobber har gitt oss mye å se frem til i 2016. Mange har tatt i bruk kobber. Iskalde platinablonde hår utvikler seg mot cobber pink, rose gold og peach. Beige og sandtoner får det lille ekstra! Prøv kobber, caramel, strawberry eller champagne red i 2016. 

Snakk med frisøren din om hvilke muligheter det ligger for at du får den lille dæsjen av kobber for å gjøre din farge mer rosa, fersken, kobber eller rosegull denne høsten.

REGNBUEN

Det er gøy med farger! Det blir et spesielt kult uttrykk når man har en naturlig unaturlig farge. Det vil si at en av regnbuens farger ser ut som den vokser ut slik. 

Opal hårfarge er når du har en strategisk fargebonanza. Når fargene ser ut som det er helt hulter til bulter samtidig som pastellnyansene smelter inn i hverandre.  

Comment