Selv om #manbraid vokste seg frem i 2015 håper vi det er et ord som forsvinner ut av vårt vokabular for godt. Det er det mange frisyrer vi gleder oss til i 2016. Vi skal se litt nærmere på våre favoritter og legge til produktene man bruker for å oppnå disse lookene. Selvfølgelig krever ulike hårtyper forskjellig grooming, så gjerne ta deg en prat med en i gjengen på Floww for å få skreddersydd en av disse lookene for deg! 

SIDESKILLEN

En 50-talls grooming kan kle de fleste hårtyper. Det kan gjøre på forskjellig vis, om man vil ha det bølgete, thight, bakover eller til siden er det uansett en trend. Denne stylingen setter prikken over i´en til dress, skjorter, skinnjakker, t-skjorter eller høyhalsede gensere. 

Produkter:

MANBOB

Manbob vil si en klipp som har lengder fra kjeve til skuldre. Den er perfekt for de som har bevegelse i håret og liker den stelte ustelte looken. Man bruker saltvann, krølleprodukter eller fiberpaste for å få til et utrykk som ser laidback og kult ut. 

 

Produkter:


THIGHT BUZZ

Thight buzz beskriver klippen som er helt eller delvis gjort med maskin. Denne looken er for alle med en forkjærlighet til den maskuline, harde og rene stilen. Beholder man lengdene på toppen mister man noe av den militære følelsen denne klippen har, så hold deg unna for mye disconnection og heller sett ditt preg på stilen i lugg eller fadingen.

Produkter:

ORIBE rough luxury molding paste soft

R+CO Conformist

REDKEN rough clay 20

 

FRINGEFOCUS

Fokus på lugg i 2016 skjer på to måter. Den ene stylingen av luggen ønsker vi skal være fremover, i ansiktet, bustete, med vilje. Pannelugg på menn har de siste årene satt seg på sidelinjen, men nå ser vi at at den endelig kommer tilbake med en moderne styling og finish.

Den andre måten lugg utvikler seg, er i en soft bevegelse bakover. En lang lugg gir mange muligheter, det er gøy og enkelt å style den og ALLE ser bra ut med det, hvis man gjennomfører det riktig ;)

Produkter:

Comment