I det nye året ser vi på hva som har vært for å utvikle og oppgradere det. Hårtrendene, som mye annet, ser man på hele motebildet fra fjoråret for å inspirere hva som kommer i 2016.

Legg vekk varmeverktøy- mer naturlig tekstur

Det er ingen tvil om at 2015 handlet om feiringen av individualitet. Det vil si at frisører og designere/stylister hyller individualiteten til modeller og kunder, blandt annet ved å la deres stil bidra til helheten. 

Vi vil å se mer av trenden med lett teksturerte frisyrer og naturlige bevegelser. Legg vekk krølltangen og ta frem teksturprdoukter som Oribe Dry Texturizing Spray, R+Co Badlands paste. Med andre ord, for å utforske denne looken selv og gjøre den anvendelig anbefaler vi å snakke med din frisør om ditt hårs tekstur og hva slags uttrykk du ønsker.  

Individuelt og tidsriktig uttrykk skal være enkelt. Lave hestehaler med twist og knuter skaper en look som kan tilpasses alles stil, det gir en kul og elegant frisyre. Det er mange måter å utføre lave knuter og twist og de fleste er utrolig enkle å få til selv.

Store hårbøyler, blomster og utsmykninger er endelig tilbake!
 
 

Comment