Vinteren er over oss med lue og skjerf. Sveisene våre blir litt mer utfordrende å holde like kule, uten å fryse ørene av oss. Her får du noen varianter som man med letthet kan pakke under en lue. Resten synes vi var så kule at vi tok de med allikevel. 

Det er fremdeles mye kort, korte klipper. Saks over kam, maskin eller en kombinasjon av teknikker som vi ofte velger, gir en sharp og preppy look. Velstelt og groomet i nakke og sider. Glatt, høyt, rufsete eller bølger på toppen. Kanskje med lugg? Mulighetene er mange og det er ikke vanskelig å fortå hvorfor disse klippene er så i skuddet akkurat nå og fremdeles vil være det en stund fremover.

Her får du et knippe av arbeider vi gjør mye av om dagen. Gutta er alle venner eller kunder hos Floww friør og cafe.

Håper du ser noe du kan like.
 
 
 

Mer å lese for gutta?

Comment