Vi på floww er opptatt av at du som kunde skal ha en optimal hårhverdag. En sunn hodebunn er viktig for ett sunt hår. Da håret er en forlengelse av hodebunnen, vil en hodebunn som er i ubalanse ha en direkte negativ effekt på kvaliteten av håret. 

Vi har gode produkter og god kunnskap om dette. Ved hjelp av en grundig konsultasjon førsteklasses produkter mot hodebunnsproblemer, hårtap og for gjenvekst, føler vi oss sikre på at vi kan hjelpe deg med dette.

I salongen fører vi produkter fra både Nisim og Redken cerafill. 

Nisim produktene er klinisk dokumenterte produkter som stopper håravfall og pleier hår og hodebunn.

De er ikke klinisk testet på kvinner, kun på menn, men erfaring viser at NISIM er effektiv for kvinner som sliter med hårtap og tynnere hår. Mange av de hormonelle endringene som kvinner opplever gjennom livet kan føre til hårtap som skyldes forhøyede nivåer av DHT. Kvinner kan miste mye hår etter graviditet, i forbindelse med overgangsalderen eller ved andre hormonelle ubalanser. Resultatet er det samme hos menn. Hårsekkene kan ikke opprettholde en sunn vekstsyklus og dette fører til hårtap og tynnere hår. 

 

Redken cerafill dense fx, dette er en hår fortykkende behandlingsspray som umiddelbart gjør at hvert enkelt hårstrå forstørres i diameter med opptil 9%. Denne kan også brukes på behandlet og farget hår. Den forsterker også hver enkelt hårstrå for å forebygge at håret knekker. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom innom salongen og få hjelp av en av våre dyktige frisører for å få produktene som passer akkurat for deg.

Lese mer blogg? Trykk på bildene under.

 

 

 

 

Her er noen kule klipper for gutta. Trykk på bilde for å se.

Her er noen kule klipper for gutta. Trykk på bilde for å se.

Mer for gutta. Trykk på bilde for å se.

Mer for gutta. Trykk på bilde for å se.

Comment