Fred Nilsen.......... en pionér innen frisørfaget.

 

!6 år gammel var hans største drøm å bli frisør. Veien dit ble tung og vanskelig da familien ikke støttet valget hans, men heller ville  han skulle inn i boktrykker bransjen. En våken sjef så at dette var en gutt som var i feil bransje. Etter en samtale med den unge Fred, tok han kontakt med Drammens beste frisørsalong Thommasen AS, og der startet karrieren. Han deltok i Norgesmesterskap i lærling klassen som endte i en flott 4 plass. Ferdig med læretiden sto VERDEN for tur. Først København i 4 år, hvor han fikk muligheten til å reise til London, Vidal Sassoon, for videreutvikling. Hjemme igjen ble han raskt headhuntet til Tommisalongen i Oslo. Hvor det var stort fokus på hårshow og trening til NM. ( 2. plass). I 1978 startet eventyret Fred og Ronny opp på Røa. Med en massiv kundekrets, bestående blant andre, av de fleste kjente menneskene i Oslos kunstner og uteliv. I tillegg til å stå i salong , jobbet de mye med mote,magasiner og TV. Gutta var viktig del av Oslos frisør bransje. Da Røa ble for lite flyttet de seg ned til Skovveien og deretter Bygdø Allé.  Før Fred og partnere igjen åpnet salong. Yazo i Holtegata, og deretter Floww Frisører............... AND HE IS STILL GOING STRONG.

 Her er ett lite knippe bilder av Freds fantastiske karriere.

 

Lese mere blogg? Trykk på bildene under for å se mere vi har laget.

Bli med en dag i studio å se hvordan vi jobber.  Trykk på bilde for å lese mere.

Bli med en dag i studio å se hvordan vi jobber.

Trykk på bilde for å lese mere.

Julebord og andre festlige anledninger. Trykk på bilde for å lese mere.

Julebord og andre festlige anledninger. Trykk på bilde for å lese mere.

2 Comments