En gang i måneden har vi treningskveld. Dette er en inspirasjonskveld som er til for oss som jobber eller har Floww som opplæringsplass. Alle trenger å øve på noe. Ofte går vi rundt med en ide om et element i en form, eller en helt ny kombinasjon av form og farge. Vanligvis tar vi dette rett ut på en kunde, men noen ganger må vi innom en slik kveld. Frisørfaget er et stort fag med mange tidsepoker. Hver tidsepoke har sine forgreninger med arbeid, som ble utført i akkurat denne perioden. Som du skjønner er de nok å ta av.

På slike kvelder står lærlinger og frisører som har arbeidet i et helt liv, skulder ved skulder. Vi plukker opp av hverandre, blir imponert eller hjelper hverandre. Det er ofte høyt støynivå, noen ganger dyp frustrasjon, av og til en tåre. Men oftest er det glede og mestring av dette fantastiske faget. Jeg har lest et sted at i en undersøkelse om lykke og arbeidslivet, er frisører det lykkeligste arbeidstakerne, når de først har det bra på jobb. Dette er en av metodene vi bruker for å ha en lykkelig og ikke minst morsom arbeidshverdag.

Vi laget noen bilder på sist treningskveld av hva vi holder på med. Bildene er uhøytidlige og ment som dokumentasjon og trening for alle som synes det er spennede med foto. En salig blanding av lærling og frisørarbeider. Kanskje du har lyst å sitte modell en gang?

 

Vil du lese mer blogg?

Vil du være hårmodell? Trykk på bilde for å lese mere

Vil du være hårmodell? Trykk på bilde for å lese mere

Festfrisyrer.  Trykk på bilde for å lese mere.

Festfrisyrer.  Trykk på bilde for å lese mere.

Comment