Hårsprayer kan være ditt beste redskap, men hvordan velger du den riktige for ditt hår? Vi har ulike hårsprayer for ulike behov, resultater og hold. Alle er fantastiske, men hvordan velger man den som vil gjøre det enkelt for håret ditt å se perfekt ut med den stylingen du gjør? 

 

ORIBE- Imperméable

Imperméable Anti-humidity spray er en hårspray som motvirker luftfuktighet. Sprayen gir lett hold og er lett å gre igjennom. Den kan også bygges på, det vil si at du kan bruke mer av sprayen eller andre produkter over. Den er perfekt etter du har brukt varmeverktøy og ønsker at håret ikke skal klappe sammen. I tillegg til et elegant design har den en utrolig deilig duft. Imperméable har kun rene ingredrienser. Den gir en følelse av å ikke ha produkt i håret, lett hold og god lukt. 

 

R+Co- Outer space flexible hairspray.

R+Co Outer Space flexible hairspray er en hårspray som er enkel å jobbe med. Det vil si at du kan bruke den når du ønsker å jobbe med en hårspray samtidig som du styler håret til et oppsett eller med varmeverktøy. Outer Space er lett å gre ut og korner seg ikke. Denne hårsprayen kan bygges på, du kan altså bruke mer og mer uten at den blir klissete. Den gir et glansfullt resultat med god duft som ikke blir for stivt. Alle ingrediensene i Outer Space er rene, veganske og til og med glutenfrie :) 

 

REDKEN -28 Control Addict

28 Control Addict er en av de sterkeste hårsprayene på markedet. 28 Control Addict gir 24 timers hold uten at håret blir kornete. Den er fantastisk når du trenger å sette frisyren du har stylet og ønsker at den ikke skal slippe før du bestemmer. Den er fin til å bygge på og best til å avslutte med. 28 Control Addict blir ikke crunchy og er lett å påføre. 

Comment