Hår er, og har alltid vært, en uttryksform. Går man langt tilbake i tid, var hår direkte relatert til sosial og økonomisk status. I dag ser vi at hår er mer blitt en uttryksform av individualitet, personlighet og karakter. Som frisører ønsker vi å se, med kundene våre, hvordan man kan endre og tilpasse håret til kundens ansikt, stil, livsstil, hårtekstur og personlighet. 

 Vi er ikke alltid ute etter å gjøre de radikale endringene, men som mennesker, må håret være i utvikling for et tilpasset uttrykk. Vi som frisører tenker selvfølgelig mye på hår som noe mer enn noe som må stusses i blant, selvom vi er fullstendig inneforstått med at håret skal være praktisk tilpasset til kundens stylingsbehov og nivå ;-) Å utvikle frisyren med kunden til noe nytt. De små endringene man gjør i en frisyre kan gjøre håret ditt mer moderne, mer representativt, mer elegant, mer edgy eller mer deg! 

Om man liker det eller ei, så er håret i stor grad en del av din ytre personlighet. Hvordan du og de rundt deg ser deg oppleves direkte eller indirekte hvordan du ser ut på håret. Og er ikke det egentlig utorlig greit? Vi kan enkelt endre vår opplevesle av oss selv ved å finne en frisør vi kommuniserer godt med og sammen utvikle en look som kommuniserer hvem du er og vil være ;)

Comment