Ronze er til deg som ikke vil ha en surferlook eller en typisk beach blonde. Det er fargen for deg som ikke vil være blonde på sommeren, men ha masse liv og sunt hår. Selvom fargen er typisk høsttoner, er det ingenting som fanger blikket i solen som denne lekre fargen.

Som Bronde, en kombinasjon av brunette og blondine, er Ronze en trend som kombinerer det beste fra to verdener. Ronze er en krysning mellom brunette og kobber. Det vil si at den er perfekt for alle med eller som ønsker mer kick til sin eksisterende brune eller oransje hår. Ronze passer mange hudtoner og kan gjøres på alle mulige måter for å tilpasses kunden. Ronze er en rik, elegant og litt rocka farge. 

Kom innom Floww frisør på Briskeby, Frogner, for å høre med våre frisører om hvordan du kan få denne fargen :-) God sommer!

Comment