En sommer står på hell

Snart er enda en deilig sommer over. Mange gode minner men også sikkert litt slitt hår? Enten du har vært i Norge eller det store utland, har håret ditt nå spesielle behov.

Farger du håret ditt, vil du nok se at fargen har falmet og lysnet, med mer eller mindre vellykket resultat. Den kule beach looken du hadde, har muligens blitt slapp og sprø. Kvaliteten på håret ditt har falt og det er vanskelig å style håret slik du ønsker.

 

Fortvil ikke kjære kunde, vi kan hjelpe deg

Kur

images.jpg

Det første du burde vurdere er en fuktighetsgivende kurbehandlling. Enten her i salongen eller hjemme. Det beste resultatet får du ved en kombinasjon av serumene vi har her i salongen og krukkene med deilig kur til å ha hjemme. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne en kur som passer akkurat ditt hår.

 

Klipp

Ferietiden er over. Dette betyr ofte ny skole eller tilbake jobb for de aller fleste. Hva er ikke bedere en å starte denne nye perioden med en ny frisyre? Her på floww har vi god oversikt over hvilke trender som kommer i høst. Det kan være en liten detalj i klippen, en annerledes lugg, eller en full make over.

Du bestemmer og vi kan veilede. 

Ønsker du kun å friske opp klippen du allerede har, men miste de slitte spissene er vi klare.

 

Farge

Er du en av de mange som farger håret, er høsten ofte den tiden på året da vi tenker oss litt bort fra det helt lyse til en tanke dypere mer glansfull hårfarge. Det er også mange teknikker for å beholde noe av det lyse fra sommeren men inkludere litt mer pigment i resten av frisyren din for en mer levende hårfarge.

 

Vi gleder oss til å ha deg tilbake i stolen og har mange spennende forslag på lager.

 

 

 

 

 

 

 

Comment