Sommeren er tiden på året da det er ekstra kult å gå crazy med sommerlige farger. Har du lenge hatt en drøm om rosa dipdye, crazy fargeeffekter i luggen, eller bare dra den helt ut å farge håret helt blått?
 

Her på Floww bruker vi Directions, som er en semipermanent hårfarge, som vaskes gradvis ut og holder opptil 10 vask. Semipermanente farger er ikke skadelig for håret, og inneholder ingen kjemiske stoffer. Directions kan ikke gjøre en fargeendring på et ubehandlet hår, og må derfor lysnes. 

Crazy colors trenger ikke å være i hele håret. Effekter og dipdye, i kule farger kan gjøre en kjedelig farge superkul og sommerlig. 
Skal du på en festival i sommer, eller en fest på stranda og ønsker å se skikkelig kul ut kan dette være en kul forandring som ikke trenger å være permanent. 

Hvor lyst håret er avgjør hvor lys fargen du velger kommer til å bli. For å få til perfekte pastellfarger må håret være nesten helt hvitt.
Har du tatt striper og ønsker crazy color effekter i de lyse stripene, kan dette være en kul forandring som gradvis vaskes ut

Fargen vil da lage en kul effekt i håret, samtidig som den ikke gjør noe skade på hårets kvalitet, og vil gå tilbake til slik håret var før behandlingen. 

Ønsker du å bevare fargen over en lengre periode kan det være lurt å tilføre farge regelmessig, slik at ikke fargen blir blass og kjedelig, men bevarer intensiteten og helheten. 
Directions kan kjøpes med seg hjem, eller brukes her i salongen, hvor du får hjelp av en av våre dyktige frisører, eller lærlinger. 

Ved tilføring av balsam vil fargen bli lysere. Fargen kan også brukes ren. Alt ettersom hvor mørk/lys fargen du ønsker skal bli. 

Høres dette ut som noe for deg, så har vi mange flinke frisører og lærlinger som venter på deg her på Floww. 

Directions kan brukes som en fargeboost, den kan blandes ut med balsam og tilføres i håret når du står i dusjen hjemme.

Comment