curls by Reneè

curls by Reneè

Da var det bare å brette opp armene og ta frem varmeverktøy og Stylingproduktene igjen.

Vi ser er stor trend innen tekstur som fortsetter å komme. Alt fra blanke krøller til nervøs krus.

Det ser ut som wash and go looken er litt på vei ut til fordel for et mer teksturert hår, der du må investere litt mer tid en sistnevnte look.

 

Tekstur

Krepptang eller 1001 fletter lager nervøs krus

Krepptang eller 1001 fletter lager nervøs krus

Har du bevegelse/krøll/fall i håret, er du heldig. Med rette stylingprodukter som du lar tørke inn i håret og senere rufser opp, er du klar. Har du glattere hår eller ønsker enda mer volum og tekstur, kan du begynne å tvinne knotter igjen (som bjørk på tidlig 90 tall) og la de tørke naturlig, eller bruke en softstyler/defuser på fhøneren din. 

Krepptang, flett håret og bruk stylingjern oppå flettene eller tvinn og surr? teknikkene er mange, så det er bare å sette igang. For gode tips og inspirasjon, sjekk ut "youtube sine How to make..."(vi som er frisører sitter også og ser på disse videoene for inspirasjon.)

 
Disse knottene som du sikkert husker, er perfekte for å lage tekstur og bevegelse i håret

Disse knottene som du sikkert husker, er perfekte for å lage tekstur og bevegelse i håret

knuter

Knutene er fremdeles i det store bilde og har nesten blitt en klassiker både hos menn og kvinner. Prøv variasjoner som høyere på bakhodet, to stykker i nakken, en asymmertisk i nakken osv.

Lek med høyde og plassering

Lek med høyde og plassering

Også for menn

Også for menn

Bølger

Disse tar ofte litt mer tid. Men tenk deg om når du fletter håret eller setter opp i knuter. Kan disse brukes i morgen eller senere i kveld for en ny look? med litt planlegging kan dagens kule flette styling legge grunnlag for kveldens romantiske bølger, enten i et løst stort hår eller bare noen bølger på siden eller front der resten er satt opp i en løs knute.

Lekere bølger

Lekere bølger

Fra mormors smykkeskrin?

Fra mormors smykkeskrin?

Antikke hårsmykker

VI ser også en spennende trend på visninger for høsten at antikke hårsmykker, spenner og kammer blir brukt. Gå på oppdagelses ferd på loftet hos mormor eller let opp skatter på vintage, bruktbutikker eller loppemarkeder.

 
Dyp sideskill med bølger

Dyp sideskill med bølger

Dype sideskiller

La deg inspirere og kombiner tekstur og volum eller knute oppsett med en lav sideskill. Lek og øv på denne dramatiske  og superenkle effekten. Flott med lav skill og bølger på den siden med mest hår.

80 tallet

I høst da overnevnte trender er krøller , tekstur, volum og dype sideskiller, Er referansen til 80 tallet ganske klar. Tenk Jerry Hall, Brook Shields, og Rashel Welch. Stort , Modig, oppsiktsvekkende og veldig veldig  sexy.

Ha en deilig høst med masse hår!

 

 

Comment