Nabolaget til Floww frisør og cafe

vi ønsker å skryte mer av vårt flotte nabolag

Vegg i vegg med floww frisør ligger Pizza Pancetta. Byens beste pizza spør du meg!

Pancetta kan friste med ferske bunner og hjemmelagede sauser fra bunnen av.

 

Joker ligger også i samme kryss som oss, altså Briskebyveien og Eilertsundts gate. En u-unværlig butikk for oss. Vi er innom hver dag, flere ganger om dagen. Takk for at dere finnes!

 

takk for at dere finnes
Helle på Mitt rammeverksted

Helle på Mitt rammeverksted

Mitt rammeverksted ligger også i krysset vårt. Helle har solid erfaring, og vil sammen med deg finne de riktige rammene for deg og din kunst. 

 

Ved sidenav Mitt rammeverksted, ligger Pipaluk løve. Dette er et skattkekammer som må oppleves. Her finner du alt fra nye og vintage klær, kunst og smykker.

 

Albin Upp

Albin Upp

Pipaluk Løve, et skattekammer.

Pipaluk Løve, et skattekammer.

Tvers over gaten i Briskebyveien 70 ligger WU. En helt ny sushi og sake bar. Undertegnede er ofte innom å henter seg en matbit. Kan anbefales!

Bonita blomster

Bonita blomster

Colseth er en lekker detaljhandel i Briskebyveien 72. De har spesialisert seg på stearin og vokslys. De har også et stort utvalg av gaveartikkler samt lamper og lykter til inne ute. De flotte lyktene på trappen til floww i mørketiden, er herfra.

 

Albin Upp som ligger i Briskebyveien 42 er et koselig lite gult hus med en helt spesiell atmosfære og service. Her kan du få alt fra lekkre små retter til økologisk te. Albin upp leier også ut sitt nydelig hus og kan levere catering om ønskelig. Vi har brukt catering servicen deres som var upåklagelig. Sving også innom galleriet som ligger vegg i vegg. Mange flotte utstillinger her.

 

Bonita blomster i Briskebyveien 28 er mer en bare flotte colombianske blomster. De har også mange fersk pressede jucier ,lunshretter og kaffe. Det er Bonita floww får sine friske blomster fra.

 

Til slutt vil vi nevne

Plah Home 

En helt spesiell cafe i Briskebyveien 26, med samme eiere som fantastiske Plah i Hegdehaugsveien. Her lager de alt fra bunnen med førsteklasses råvarer og mye kjærlighet. Plah driver også med takeaway, catering og har en spennende kjeller du kan leie til private arrangement.

                              Plah Home

                              Plah Home

 

Enda er det fler!

Hold meg unnskyldt for ikke å nevne alle.

Sett av litt ekstra tid ved neste besøk hos oss og bli kjent med vårt flotte nabolag.

 

vi sees i gata!

 

 

 

 

Comment