Smoky Lilac

På tide å gjøre hombrè fargen om til noe helt nytt nå som vi går mot høsten? Kanskje smoky lilac er fargen du ser etter. Fra en dyp grå-lilla ut mot en blek, lavendel, er dette en mystisk og unik farge som ser smashing ut. 

Nude Hair

Trendbildet over en periode nå har vært enten varme eller kalde farger, men hva med de nøytrale tonene? Nude hair, er balansen mellom de varme og kalde fargene som jobber sammen og blir nøytrale. Det er også flatterende mot alle hudtoner og kan gjøres i mange varianter.

 

Rose gold

Er du klar til å prøve hårfargen som har tatt over instagram? Rose Gold er en nydelig delikat farge.  Lyse toner med rosa skjær i blonde hår er det som absolutt har tatt av nå, fargen lyser opp hele din look og du vil se fantastisk ut,  med og uten makeup.

Buttery blonde

Etter en lang stu d med kalde blonde farger overalt, er varm blond på vei inn igjen. Tenk mer buttery beige og sand blond, og mindre is blond. Selvom vi alle vet at isblond har kommet for å bli, ser vi mer og mer av varmere blonde farger, og vi elsker det. 

Deliberate roots

Denne hår trenden er stor i Hollywood og vi er sikre på at den vil bli en trend videre i 2016. En mørkere minicolorasjon i bunnen, og lysere mot ansiktet og lengdene, gjør at du vil ha en ettervekst med en funksjon. Det er en perfekt farge for deg som vil gå mer mot din naturlige farge, men vil ha en fresh farge i mellomtiden. 

Crazy colors/pastel

Denne trenden ser ut som den har kommet for å bli, og vi digger det. Om du vil ha noen effekter i luugen, intense og fargerike lengder eller en dus pastell farge, mulighetene og teknikkene er mange. Og vi har kunnskapen til å hjelpe deg. 

Høst rød

Rødt hår er alltid in, og høsten vil være fylt opp av vakre rød toner og kopper toner. Bevar den nydelige rødfargen din så lenge som mulig, ved å ikke over bruke varmeverktøy, alltid bruke varmebeskyttende og velge en god shampoo og conditioner som er fargebevarende. 

Fargeteknikker

Hair strobing

Strobing, en veldig populær makeup teknikk hvor du highlighter hvor lyset ville falt naturlig. Hårverden har også blitt inspirert av dette. Stripene/opp lysningen vil være der lyset treffer naturlig og vil med det være individuelt fra kunde til kunde, og tilpasset hårfargen, ansiktsformen og hudfargen din. 

Flamboyage

Med ett navn som klinger, er det en selvfølge at denne fargen er nydelig og sprek. Denne teknikken resulterer i en klar og naturlig fargetone. 

Ecaille blonde

Hombrè er overalt, men vi finner alltid nye måter og gjenskape denne teknikken på. For å oppnå denne fargen, må man bruke tre eller flere farger som jobber godt sammen, dette vil gi inntrykket av at det er mer bevegelse i håret. Denne fargeteknikken er også fin å bruke på de med tynt hår, da teknikken gir en følelse av mer volume. 

Comment