HEI JEG HETER CELINA OG ER LÆRLING PÅ FLOWW.

Jeg har lyst å fortelle litt om hvordan vi som skal bli frisører får opplæring her på Floww.

I frisørbransjen er det  ofte hektiske dager. Da er det ikke alltid så lett for de som har ansvar for vår opplæring å være tilgjengelig for oss lærlinger hele tiden. Derfor har Floww egne opplæringsdager. Denne dagen, som alltid er en tirsdag, har vi en opplæringsansvarlig som står sammen med oss hele dagen. Dette gir oss en trygg og god opplæringsprosess.

Vi har plass til fem lærlinger om gangen på Floww. Akkurat nå er vi fire. Vi er alle på forskjellige nivåer. Noen har akkurat begynt, mens andre snart er ferdig med opplæringsperioden sin.

På disse dagene må alle ha modeller. Noen av oss som har vært her en stund, jobber mer selvstendig. De som er nye, må ha tettere oppfølging.

Uansett hvilket nivå man er på, lager vi en arbeidsplan sammen med modellen. Dette gjør vi for at modellen skal være trygg hos oss, og for at vi skal lære optimalt. Planen går ofte ut på en skisse og skriftelig dokumentasjon på arbeidet som skal utføres. Modellene må derfor sette av god tid denne dagen, slik at vi får tid til alt som skal gjøres.

vi utfører behandlinger til svært reduserte priser på disse dagene.

Jeg og de andre lærlingene på floww setter stor pris på denne dagen, som bare er vår. 

Alle kan sitte modell disse dagene.

Har du lyst å sitte hårmodell for oss?
 

Hvis du har lyst å sitte modell, kan du ringe 22447740, komme innom floww her i Eilertsudsgate 13, eller besøke floww hårmodeller på facebook.

Alle lærlinger på floww har også en egen opplæringsplan med halvtårstestet. På slutten av hver periode har vi en prøve som sikrer at vi har lært og kan utføre disse behandlingene på kunder i vanlig åpningstid. Dette gjelder altså alle andre dager en tirsdager. Kunden vil alltid få opplyst at det er en lærling som skal utføre en behandlng og at denne prisen er redusert i forhold til nivået på den aktuelle lærlingen. Det vil også alltid være en frisør tilstede under behandlingen, som en sikkerhet for både lærling og kunde.  Hvis du er interessert i en rimeligere farge, kur, styling, permanent eller klipp er det bare å ta kontakt med oss.

 

Vi gleder oss til å se akkurat deg
 

Vil du lese mer om elevene våre?

Trykk på bilde under.

Comment