Sov i luksus mens du beskytter håret, frisyren og forebygger rynker

Hva er det som har mest har mest nærkontakt med håret og huden din i løpet av en dag? Hodeputen din, eller nærmere bestemt putetrekket ditt! Branché Charmeuse er et eksklusivt 100% premium silkeputevar som med sin glatte overflate lar håret og huden gli over puten mens du sover.

Grunnen til at dette beskyttet både hår og hud er at silken i putetrekket inneholder 18 aminosyrer, akkurat det samme som håret og huden, og vil derfor hjelpe hudens fornyelsesprosess.

Branché Charmeuse er kjent som Rolls Royce'n innen silkeputetrekk og er Hollywood stjernenes "best kept beauty secret". Putetrekket er silke av luksuskvalitet laget av premium Mulberry silkefibre som er vevd med "state of the art" vevemetoder. Der tradisjonell sike blir skrukkete etter vask, forblir Branché Charmeuse glatt vask etter vask på grunn av den unike og sakte vevemetoden.

Silkens glatte overflate vil i tillegg forebygge rynker i ansiktet, da huden ikke vil møte motstand og bli liggende i folder som ve bomullstoff. Bomullstoffet i mange putevar er i tillegg for hardt og absorberende, slik at fuktighetskremen og hudens naturlige oljer vil suges opp av materialet.

Branché silkens glatte overflate vil forebygge unødvendig hårtap og gjøre håret glattere og blankere. Håret blir nærmest fri for floker og frizz, i tillegg til at frisyren holder seg mye lenger. 

Branché Charmeuse kommer i eksklusive esker med matchende silkehårbånd.

Str: 51x71

 

 

Les mere blogg? Trykk på bildene under for å lese mere.

Alt om bleking, og hvorfor?

Alt om bleking, og hvorfor?

Hva har du i vesken?

Hva har du i vesken?

Comment