Har du begynt å stresse med julegave shoppingen allerede, eller er du tom for ideer på hva du kan kjøpe til dine nærmeste og gode venner? Her på Floww er det fullt med nyheter og gode gavetips.
 

Amika-Spa-Serenity.jpg

 

 

I den nye populære serien vår Amika, har vi minisize produkter som er lett å pakke med seg i vesken. De er praktiske og enkle å gi bort som en mini gave til en god venninne, eller venn. 


Vi har mini size produkter i både Oribe, og Amika. Sjampo, balsam, og diverse styling! 

 

 

 

 

 

 

invisibobble_The_Traceless_Hair_Ring_3_Pack_ORIGINAL_Crystal_Clear_1478878083.png

 

 

Gode hårstrikker er Invisi Bobble! De perfekte hår strikkene som ikke sliter på håret, og  holder hestehalen på plass hele dagen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7ece69cf21b24dddcab1060f14ed5bfa_2_2048x2048.jpg

Ønsker du at vennene dine skal sove i luksus? Med våre fantastiske putetrekk og øyemasker fra Branche er det helt sikkert at de gjør akkurat det! 
Vi har putetrekk i den beste silke kvalitet. Deilige farger og matchende øyemasker. Slik kan dine kjære sove som prinser og prinsesser. 

 

 

 

 

Nail+Polish+Group+Shot1.jpg

 

 

 

 

En av våre mange nyheter er de lekre neglakkene vi har fått inn fra Oribe! Vi har 6 forskjellige nydelige farger, som passer perfekt til julebord, og julemiddagen! 

 

 

 

 

 

oribe.png

 

 

 

Vi har også delikat gullbelagt hårpynt, hårstrikk og spenne fra Oribe. Feiende flott i et langt hår. Perfekt for å glede en god venninne eller en søt kjæreste! 

 

 

Dette er bare litt av hva vi kan tilby denne vinteren. Spør oss gjerne om gavetips, eller hvorfor ikke unne deg en gave selv?

 

vi sees

 

 

 

 

 

 


Klikk på bildene under for å lese mer blogg, for nyttige tips og triks! 

Les mere om du bruker produktene riktig! 

Les mere om du bruker produktene riktig! 

 
Les mere om hvilke børster du burde velge til håret ditt! 

Les mere om hvilke børster du burde velge til håret ditt! 

Comment