Så står vi her på slutten av det gamle året, med julen rundt oss på alle kanter. Det blinker og funkler, og det skinner og dufter om hverandre. Vi håper du er ganske i mål med dine gjøremål, og at du allerede nå har mulighet til å nyte litt av høytiden som ligger foran deg. 

Litt masete er denne tiden for mange av oss. Kanskje har vi så mye på privaten og på jobb, at vi ikke rekker så mye annet. Er du en av de som løper fra juleavslutning til julebord, og tilbake til nye juleavslutninger og nok et julebord? For andre av oss er denne tiden litt vemodig. Vi tenker på året som gikk, på de vi fikk møtt, og de vi kanskje aldri ser igjen.

Vi har kanskje kjent hverandre lenge, eller er vi helt nye for hverandre? Uansett ønsker vi deg en gledelig jul, og et nytt deilig år med mange nye muligheter. 

 

Vi på Floww gleder oss til å se deg mange ganger  i 2018

God jul og godt nyttår fra gjengen på Floww.

Comment