Hei, mitt navn er Michael Kiremesha. Jeg er en av de nye på Floww.

Jeg fikk tidlig en lidenskap for frisørfaget, moter og trender. Jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med noe jeg virkelig brenner for. Jeg er takknemlig for å ha muligheten til å ta med denne lidenskapen videre til kundene mine og hjelpe og veilede de igjennom de mange valgene som finnes når vi kommer til form, farge og ikke minst hår. 

Jeg er en god lytter og synes det er spennende å finne ut av hva kundene min ønsker seg. Jeg håper jeg fremstår som : Omtenksom, løsningsorientert og kreativ. Dette er mitt hovedmål når du er kunde hos meg.

Her kan du bestille time hos meg........

Eller ring på 22447740/41

 

Her kommer mine favoritt produkter

Extreme Anti-snap er både en protein leave-in treatment og et varmebeskyttende lett stylingprodukt. Dette er en av bestselgerne til Redken, som gir mye pleie og reparerer ødelagte slitte tupper og hår som lett brekker. Anti-snapp innholder også ceramider som styrker hårfibrene og beskytte mot skader. Perfekt for deg som ikke ønsker mye styling og som har behov for ektra pleie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supershine moisturizing cream, er en luksuriøs og unik krem. Den er UV beskyttende og gir masse  fuktighet og pleie, samt godt hold. Den skaper glansfull mykhet og demper frizz. Passer fint på hår som trenger mye fuktighet. Det finnes også en light versjon av denne kremen.

Se fantastiske bilder floww gjorde i fotostudio. Klikke på bildet og les mer...

Vet du hvor mange uker det skal gå for å vedlikeholde klippen? Klikk på bildet å les mer...

Comment