Ønsker du å ta hull i ørene på en trygg og allergivennlig måte?
Her på Floww benytter vi sterilt og hygienisk utstyr når vi tar hull i ørene på våre kunder. 
Øredobbene som vi benytter her inneholder allergivennlige stoffer, som titan, og medisinsk plast. Dette gjør vi for å ivareta din hud på best mulig måte.

 

 

Frisørene som tar hull i ørene her på Floww har gått på et grundig kurs, hvor de lærer om plassering, tilpassing og bruk av utstyret på en trygg og profesjonell måte, slik at du som kunde får det beste resultatet. Vi er svært opptatt av en pen plassering på øreflippen, og vi bruker god tid for å forsikre oss om at vi finner den rette plasseringen.

Vi tar også hull i brusken, ettersom det er muligheter for dette.
 

Vi tar også hull i øret på barn i skole alder, og vil gi gode instrukser om hvordan pleie de nye øredobbene. Ved barn i stolen setter vi også av god tid, for å gjøre situasjonen til en rolig og spennende situasjon.

Her på Floww har vi også et utvalg av øredobber som også er av allergivennlige stoffer, som du kan kjøpe med hjem, og bytte til etter en anbefalt 6-8 ukers periode, da de nye hullene er leget. 

Vi anbefaler øredobber som er laget av medisinsk plast, eller titan, da dette er stoffer som er allergivennlige, og ikke vil skade på huden etter at hullet er helt leget.
 

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å bestille time for hull i ørene er vi alltid tilgjengelige i salongen, eller på telefon. Vi hjelper deg gjerne.


Trykk på bildene under for å lese mer blogg! 

Comment