Hei, jeg heter Anniken og er en av frisørene på Floww. Her har jeg jobbet siden juni 2015. Jeg startet frisørkarrieren min i Lillehammer og etter fullført svennebrev, satt jeg nesen mot Oslo og startet på Art complexion makeup skole. 

Jeg har så og si vokst opp i en salong og har alltid hatt stor interesse for faget. For meg er det utrolig inspirerende og kunne jobbe som frisør. Foruten å klippe og farge hår, jobber jeg også med makeup, vippe extension samt forming og farging av bryn. 

Som kunde hos meg er mitt ønske at du skal føle deg hørt og sett, og sammen vil vi da finne frem til det som passer deg best.

 

Bestill time hos meg her

Eller ring 22447740

 

Velkommen skal du være!

 

 

Les mer om vår fantastiske resepsjonist og café her....

Les mer om vår fantastiske resepsjonist og café her....

Kom til oss på floww og fiks bryn og finn ut hvilke brynsprodukter du absolutt ikke klarer deg uten....

Kom til oss på floww og fiks bryn og finn ut hvilke brynsprodukter du absolutt ikke klarer deg uten....

Comment