Jeg heter Anne Berit og er frisør og daglig leder her på floww.

Min store lidenskap er teknisk klipping med personlig touch. Sterke linjer og utrykk som er tilpasset deg. Inspirasjonen finner jeg helst i London på Sassoon Academy, hvor jeg får pushet grensene mine og blir utfordret til stadig å bli bedre. Som frisør blir man aldri utlært og heldigvis for det.

 

Jeg oppdaget Vidal Sassoon i 1990, hvor vi i Norge sto endel med opprulling og permanent. Vidal Sassoon sin visjon fra 1960 tallet om grafiske linjer og oppbygning av frisyrene, var en herlig befrielse. Jeg lærte meg, og kundene mine til å arbeide med håret, og ikke i mot. Siden den gang har jeg fulgt Sassoon tett og så ofte jeg kan drar jeg til London for videreutdanning. Ikke bare for kurset, men det å oppholde seg i London er en utrolig inspirasjon . Arkitektur, kunst, utelivet og motebilde er sterkt representert i London. Jeg vil alltid tilbake.

 

Uten navn.png
    

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk på bildene under for å lese mere blogg.

Har du hatt gleden av å møte Bente? Vår resepsjonist og barista. Floww,s ansikt utad.

Har du hatt gleden av å møte Bente? Vår resepsjonist og barista. Floww,s ansikt utad.

Farvel til morgenfjes og sovehår.

Farvel til morgenfjes og sovehår.

Comment