Her på Floww har vi gleden av å annonsere at vi har fått inn Andy Wolf solbriller. 

Andy Wolf står for unike glass, håndlaget i Hartberg i Østerrike. Det ble grunnlagt av tre venner, Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf) og Katharina, for å produsere klassiske og moderne solbrillerammer for helter og heltinner.

I 2006, satte de tre vennene seg ned sammen for å nyte et måltid av kjøtt, fisk, grønnsaker og deilig Østerrisk vin fra det lokale markedet. Det var et spørsmålet rundt bordet: hvorfor ikke designe en brille som er klassisk , gjenkjennbar og med en personlig twist.

Som sagt så gjort. De etablerte sin base på Økopark i Hartberg, som passet perfekt til deres formål. 

Tilbake i 2006 var det 17 personer som jobber for dem, nå er det 58. Andy Wolf er nå representert i over 45 land. De bor fortsatt sammen som en familie, og har et vennskapelig forhold til sine kunder. Fra design til prototyping, produksjon og distribusjon. Alt er håndtert av dem. Bare Acetat til sine rammer er hentet fra Italia, rett og slett fordi det er det beste på markedet. På denne måten er Andys klassiske og ofte ukonvensjonelle rammer ikke bare pene, men også holdbare og bærekraftige

Andy Wolf briller er også mye brukte i magasiner for både moter og eyewear magasiner.

Lady Gaga er kjent for å rocke Andy Wolf briller sammen med blant annet Beyonce, Stefan Leitner og mange andre.

Kom innom og prøv et par eller ti, så kan du også møte våren som en rockestjerne

Lese mere blogg fra oss? Trykk på bildene under for å lese

Hvordan får jeg enkelt flotte bryn?

Hvordan får jeg enkelt flotte bryn?

Kan man sove seg til glattere hud og mindre håravfall og floker?

Kan man sove seg til glattere hud og mindre håravfall og floker?

Comment