Når menn farger hår.

Joda, menn farger også håret. Kanskje ikke så mye som kvinner. Menn er ofte mer opptatt av at det ikke skal være så synlig. De vil gjerne ha en farge som fremmer deres egen eller kamuflerer grå hår. Men det finnes alltid unntak, og det synes vi er super kult! Mange menn tørr kanskje ikke ta det siste steget og gjøre noe «wild and crazy!» 

Why not tenker vi! Det finnes så mange muligheter med farge! 

Vi har laget en liten "før og etter" med herrefarger, for å kunne vise et lite, men alikevel bredt spekter av forskjellige farger og teknikker som er kult og veldig anvennlig. Vi har plukket modeller i forskjellige aldere, så dere gutta kan få litt tips til evt neste frisørbesøk!

 

Farget med Camo

Farget med Camo

Bleket med balayage tenkikk og farget opp igjen med en kald mørkblond farge

Bleket med balayage tenkikk og farget opp igjen med en kald mørkblond farge

Helbleket først, deretter farget med en lys violett farge.

Helbleket først, deretter farget med en lys violett farge.

Helbleket først, deretter farget med en lys askeblond farge.

Helbleket først, deretter farget med en lys askeblond farge.

 

Camo.

Grått hår får de fleste, i forskjellig grad og i forskjellige nyanser. Noen blir hvite mens andre får en mørkere grå tone. Noen blir helt grå, mens andre ikke. Og det er ikke bare kvinner som føler seg utilpass da de små grå blir mer fremtredende. 

Menn velger ofte å ikke farge håret da de er redde for at andre kan se det. De er redde for at fargen ikke skal se naturlig ut.

I dag finnes det farger spesielt utviklet for å kamuflere grått hår. Denne fargen kaller vi Camo. Fargen settes ved vasken og virker kunn 5 minutter. Denne fargen demper grått hår, men gir ikke en tett heldekkende finish.

Sunkissed.

Hvem elsker ikke den fine gløden håret får om sommeren? Den solblekede manken som alle snur seg etter, men som er long gone ut mot sen høst/ tidlig vinter. Med en frisørs tryllestav kan man ha det solblekede håret året rundt. 

Dette er en fargebehandling som heller ikke etterlater håret i en unaturlig farget, men som fremmer den fargen en mann allerede har. Her vokser fargen med håret ut, uten harde ettervekstkanter. Fargen holder seg derfor fresh lenge.

Helfarge på menn.

Kaldt, kaldt, kaldt!

Menn kler ofte kalde farger best. De gir et maskuling preg. En helbleket manke med grått, blått eller lilla skjær er statment! Menn er mer og mer opptatt av fashion, og med den riktige hårfarge er du definitivt med på leken! 

En slik behandling vil kreve litt arbeid hjemme for å opprettholde fargen. En farget balsam/kur eller violett shampoo gjør susen! 

Du behøver ikke bli blond heller, men kalde toner i farger er et must! Om du skal gå mørkere, vil en minicolor/semi permanent farge være en god løsning. Da slipper du harde ettervekstkanter. En slik type farge slipper gradvis, og vil derfor være helt borte til ditt neste frisørbesøk.

 

 

Les mer blogg?  Trykk på bildene under for å lese mer fra oss.

All about the man

All about the man

Inspirasjonsbilder menn

Inspirasjonsbilder menn

 

 

 

Comment