Michelle er britisk og tok sin utdannelse i London. Hun har 16 års erfaring i faget og har i denne perioden blant annet rukket å ta Loreals fargeekspert utdannelse, vært ambassadør for Kerastase og hatt et stort fokus på kundeservice.

I London var Michelle med i et art team og etter å ha flyttet til Norge ledet hun også et slikt team. Dette innebar trening og opplæring av andre frisører både teknisk og i trender og mote.

I 2014 vant Michelle «Best womans image» i Headmasters UKs årlige konkurranse. Michelle brenner for frisørfaget og for å utvikle hele bransjen. Hun uttaler selv at hennes sterkeste sider i faget er fargebehandlinger men at hun trives med alle variasjonen yrket har å tilby. Hun har også erfaring innenfor styling og brudestyling 

For Michelle er helheten i en behandling viktig og en føn eller styling er alltid en viktig del av enhver behandling. Når alt kommer til handler det om engasjement, noe Michelle virkelig har.

Bestill time her.....

Eller ring 22447740 for timebestilling.

 

Comment