Vårfarger.

Vi kan nå se enden på vinteren og hva er vel ikke bedre enn en liten forandring på håret? Våren gir oss nytt liv, lengre dager og lunsj i solen. Vi blir mer sosiale og behovet for en liten (eller stor) forandring appellerer til mange av oss.

Mange av oss endrer utseende og garderobe etter årstid. hvilket egentlig ikke er så rart ettersom fashion fungerer på den måten. Nye trender baner seg frem og vi bli påvirket av det som er rundt oss. 

Når det kommer til hår er det ingen unntak! Trendene endrer seg hele tiden og mange av oss følger ubevist etter. 

Vårens og sommerens farger 2017 er vel egentlig ikke så definert. Like bredt som regnbuen, varmt, kaldt, mørkt og lyst. Det eneste vi vet er at vi leter etter ny glød, nytt liv og kanskje til og med en ny flørt?

Noen farger bør man midlertidig styre litt unna eller passe ekstra godt på når solsesongen kommer. Sterke røde og kobberfarger blekes fort av solen og blir blasse og livløse. 

 

Forandring fryder sier de.

Men med en farge forandring følger det også med andre forandringer. Produktene vi brukte under den kalde, mørke vinteren egner seg ikke lenger og produktgarderoben må fornyes noe og tilpasses din nye farge og den nye sesongen. Produkter med ekstra solbeskyttelse bør benyttes for å opprettholde mørke, røde og kobber fargede hår. Mens en violet shampoo holder kalde og nøytrale blondfarger klare og flotte.

 

18c60f9eab417e3a33db1c71050ed613.jpg

 

Bronde

Vi har sett litt av denne trenden i 2016, men den slår virkelig ann i 2017. Den perfekte blandingen mellom blond og brun. Lett solbleket. 

 

bronde.jpg

 

Mocha brown

Dype brune toner er tilbake. 

Platina Blonde

Det platina blonde håret er like aktuelt. Både kalde, varme og nøytrale toner. 

 

Blorange

Blorange er nok den fargen vi ser blir av de hotteste denne våren og sommeren. en lekker blanding av blonde og kobber som gir en varm strawberry peach tone. Bombete!

Ombre, Sombre, Balayage.

kjært barn har mange navn. Det som er sikkert er at Ombren har kommet for å bli! Denne fargeteknikken passer til alle frisyrer med medium til lange lengder. Den er lett å opprettholde ettersom etterveksten din ikke farges. 

69bb00d93bbf313041b2c1a994fb1ce8.jpg
fc62e0dbc04478b99218a99e60baafa0.jpg

Fant du inpirasjon til å forandre på hårfargen? Ring oss gjerne på 22447740, eller kom innom for en hyggelig prat og bestill en time.

Vil du lese mer blogg? Trykk på bildene under...

Alt om bleking....

Alt om bleking....

Sommer og sol...

Sommer og sol...

Comment