Hei, jeg heter Vilde Marie og jeg er en av lærlingene på Floww. 
Jeg startet min reise i frisør-verdenen på vestfold frisørskole i Larvik. Jeg startet på Floww i februar 2015, med et stort ønske om å bli en dyktig frisør, å lære av de beste. 

Jeg har alltid likt å leke med hårfarge. Jeg har testet ut mye crazy i min tid på ungdomsskolen og videregående, og oppnådd mye forskjellige, ikke alltid like fine resultater med hjemmefarging. Med dette i bakhodet søkte jeg meg inn på vestfold frisørskole, og elsket faget fra første dagen på skolen. 

Jeg ser på meg selv som en kreativ person, som ikke er redd for utfordringer, og er glad for at jeg har en super lærlingerplass her på Floww, hvor jeg kan utvikle meg, og bli den dyktige frisøren jeg har lyst til å bli. 

Ønsker du å bestille time hos meg, tar jeg imot modeller på tirsdager, fra 10-14, eller 14-18. 
Ellers gir jeg 30% avslag på behandlinger ellers i uka.
Bestill time på telefon: 22 44 77 40
Eller på nettbooking: >>Her<< 


Trykk på bildene under for å lese mer blogg!! 

Les mer om elevene på Floww her!

Les mer om elevene på Floww her!

Vil du sitte hårmodell! Les mer her!

Vil du sitte hårmodell! Les mer her!

Comment