Hei jeg heter Hebbe og er frisør på Floww frisør og cafe. Jeg har vært så heldig å få jobbe i faget i snart 30 år. Jeg har for det meste stått på gulvet og hatt kunder, noe jeg setter stor pris på, men jeg har også undervist på workshops, stått på scener, gjort visninger og jobbet med foto

Jeg har også fått være med å utvikle produkter i Norges største hårpleieserie for dagligvare, Define. Der har jeg lært endel om kjemikalier, ingredienser, og hvordan man tenker når man bygger merkevare.

Jeg elsker hår!
Ett magisk og flytende materiale, som mange av oss er heldige å få omgi oss med.

Inspirasjon får jeg påfyll av igjennom kunst, ballett, musikk og film.

Størst av alt er å komme til Vidal Sassoon Academy i London. En nødvendighet for alle som ikke blir utlært i faget. 

La meg aldri bli utlært!

Les mere blogg?

 

Comment