Føler du at håret ditt ofte blir tørt, og fargen blassere i solen? 
Husker du på å beskytte håret ditt for solen, før du går ut om morgenen, eller om du skal være ute i solen? 
 

Her kommer vi med noen gode  råd, om hvordan du kan bevare glansen i fargen og fuktigheten i håret ditt, med noen enkle tips. 

Mange av oss glemmer å beskytte håret  når vi er solen. På samme måte som solen påvirker huden , påvirker den håret også. Men i motsetning til huden leger ikke håret seg selv igjen. Håret tørker ut, og til slutt knekker tuppene. 
Derfor er det viktig  å bevare håret før og etter du har vært i solen. Akkurat som du gjør med huden din. 
 

For å beskytte håret for solen anbefaler vi å bruke produkter med UV og UVA beskyttelse til håret ditt før du går ut i solen. 
Det kan også være lurt å kunne dekke det med et hodeplagg, eller kombinere disse to mulighetene, slik at håret får den beste beskyttelsen. 
 

Nøkkelen er gode produkter
Nå gir vi 20% rabatt på solprodukter fra Redken!

Nå gir vi 20% rabatt på solprodukter fra Redken!

 

 

Ved lange dager i solen kan det være smart å tilføre produkt opptil flere ganger om dagen, for å fornye beskyttelsen, slik som du gjør med solkrem til huden. 
Produktet kan lett tørke inn i solen, og derfor må man tilføre mer, for at håret skal bevare fuktigheten, og ikke bli tørt. 

Et fargebehandlet hår er i større fare i solen, en et ubehandlet hår. Et farget hår er allerede endret på, og derfor er skjellaget i håret mer åpent, og tar derfor imot mer skade fra solen. Et ubehandlet hår derimot har ikke åpent skjellag, og tar heller ikke imot skaden fra solen like raskt. 
Et ubehandlet hår lysner også litt saktere i solen, en et allerede farget hår gjør. Dette kommer også av at skjellaget allerede er litt ødelagt, og derfor tar imot mer skade fra solen. 

 

En god hårkur kan hjelpe deg på veien til sunnere hår!

Heldigvis har vi gode produkter som kan hjelpe deg etter en dag i solen. Det å gi håret tilbake fuktigheten etter en lang dag i solen er aldri feil. En fuktighetsgivende hårkur vil gi tilbake fuktigheten, og glansen i håret, og du vil føle at håret er som nytt igjen! 
 

Har du noen flere spørsmål angående solen, eller pleie av håret i solen, ikke nøl med å spørre! Vi på Floww gleder oss til å hjelpe og veilede akkurat deg så du kjøper det rette til håret ditt! 


Klikk på bildene under for å lese mer blogg! 

Les om fargetrender!

Les om fargetrender!

Eller les om hvordan du kan få lekre bryn?

Eller les om hvordan du kan få lekre bryn?

Comment