Jeg startet å jobbe på floww i 2010 som lærling. Her ble jeg lært opp av de beste kan man  trygt si! 

Floww er for meg ikke bare min jobb men også mitt hjem. 

Jeg har alltid vært lidenskaplig opptatt av hår. Alle mulighetene som finnes med håret! Jeg lærte meg tidlig at håret skapte en identitet og at jeg kunne endre hvordan andre så på meg bare ved å endre håret mitt. Etterhvert utviklet det seg til at jeg ble mer og mer nysgjerrig på kjemien og prosessen i farger. Hvordan kunne et middel endre fargen, hva skjedde under prosessen, hvorfor skjedde det? Jeg begynte å eksperimentere mye med teknikker og kombinasjoner, noe som førte til at jeg etter lærlingtiden tok en ekstra colorist utdannelse. 

Så kommer klippen inn da. Jeg skal ikke stikke under en stol at jeg beundret min sjef AB for hennes ekstremt gode klippeferdigheter og kreativitet. Jeg drømte meg bort i hennes skarpe linjer og myke overganger. En dag skulle også jeg la saksen gjøre slike underverk på mine egne kunder bestemte jeg meg for.

Farge og klippe hører på så mange måter sammen selv om de fungerer vel så bra alene. Men jeg synes jo absulutt en freidig farge fortjener en matchende klipp. Fargen får frem klippen og klippen får frem fargen. Det går liksom som hånd i hanske.

Som en livredd unge ble jeg sendt til Sassoon academy i London i 2014. Pressisjon, lidenskap, fellesskap, teknikk, perfeksjon. En ny verden åpnet seg, og jeg så meg aldri tilbake. Hår var ikke lenger bare hår, det var så uendelig mye mer! 2016 dro jeg igjen, og gledet meg som et barn på julaften! I juni drar til Sassoon academy for tredje gang, og jeg vet at nok et eventyr venter i London!

Jeg har også jobbet litt med education for Oribe. Under den tiden var jeg også i NYC to ganger på kurs med noen av verdens fremste stylister.

zdZIivodMe2L37fNrZGLC3CjFU-wbrDEOepEHvdKaXg.jpeg
Untitled Session2887.jpg

Jeg er opplærings ansvarlig her på floww. Jeg tar meg av lærlingene våre, og sørger for at de lærer det som trengs og utvikler seg til å bli ferdig utdannende frisører. 

Dette er et stort ansvar og en jobb jeg tar veldig seriøst. Det gir meg også mye glede.

Har du lyst på en time hos meg er du hjertelig velkommen! Du må gjerne komme innom for en prat og konsultasjon først. Trykk her for timebestilling, eller ring 22447740. Vi sees :D

Utover det er jeg en real produkt junkie. Samlingen min er nok på størrelse med Kardashian klanens sko samling. Om jeg må velge noen favoritter blir det:

All time favoritt Redken Extreme Anti Snap. Denne lille godsaken inneholder hele 17 aminosyrer, er varmebeskyttende, antistatisk og gjør håret silkemykt. Denne bruker jeg på så og si alle kunder!

 

 

Amika Bombshell Blowout Spray, gir masse volum uten at håret blir stivt og trått. Varmebeskyttende er den også! Jeg bruker den gjerne med The Wizzard Primer som forkorter tørketiden, gir masse glans og tilfører masse pleie til håret.

 

Comment