Føler du at blondfargen din blir blass, eller gul veldig raskt? kanskje enda raskere nå som solen steker over hodet på oss? Da burde du ta en titt her, og få noen gode råd om hvordan du kan bevare fargen din bedre.

 

Vi har mange ypperlige produkter å anbefale deg. Alt etter dine ønsker og behov. Du er ikke alene om å føle at blondfargen taper seg, og at de gule tonene kommer tydeligere frem .Vårt første og beste tips er Fudge Clear Blond. 

 

Clear Blond er glimrende for deg som ønsker kaldere blondt hår. Med denne sjampoen kan du bestemme selv resultatet du ønsker, ut ifra hvor lenge du lar sjampoen virke i håret ditt. 

Lilla sjampoen virker forskjellig fra hår til hår, så derfor må man prøve seg litt frem. For deg som ønsker kun den kalde blond fargen kan det være nok å bare sitte 1-2 minutter.
For deg som ønsker å gå dypere og kaldere kan du la den virke alt fra 5-20 minutter.

 

 

 

 

 

For deg som bare ønsker et kaldere resultat for kvelden, eller for en spesiell anledning, har vi nå fått Visible Silver Dry Sjampo. Dette er en tørrsjampo tilsatt kalde pigmenter. Denne er perfekt hvis du ønsker en mindre korrigering. Visible Silver Dry Sjampo er super enkel å bruke. Spray Visible Silver Dry Sjampo over ferdig stylet hår for en kaldere nyanse.

I tillegg har Visible Silver Dry Sjampo egenskaper som tørrsjampo.

 

 

 

 

 

 

Vi har også Oribe Bright Blond . Denne er utmerket for deg som ønsker å ta vare på blondfargen som frisøren din har designet for deg. Oribe Bright Blond inneholder masse pleie, og vil ta godt vare på håret ditt mellom hvert frisør besøk.


klikk på bildene nedenfor for å lese mer blogg. 

http://www.floww.no/nyheter/2017/2/7/tre-enkle-fletter
http://www.floww.no/nyheter/2017/1/24/fzp4x0nbmlruedjh74u9zjp5xcbgfi

Les mer om å beskytte håret når du sover!

Få tips om enkle fletter. 

Comment