Har sommeret satt sitt preg i håret ditt? Ønsker du å beholde det lysere spillet som solen har etterlatt seg? Eller er du klar for å tone ned fargen til en rikere høstfarge?

Det er flere veier og valg man kan ta når det kommer til første frisørbesøk etter en deilig og solfylt sommer. Første vi vil spørre deg er, hvordan liker du fargen som har kommet? 

Er svaret at du ikke er komfortabel med utviklingen og ønsker deg en ny farge til høsten, vil vi anbefale deg en helfarge. Bruker man en minicolor over lengdene som har blitt lysnet vil håret umiddelbart se mer glansfult og sunt ut. Det er mange fordeler ved å bruke minicolor, blant annet at det ikke skader håret, men også at man kan skreddersy fargene til å kle din hudtone og personlighet. 

 

Er svaret at du kunne tenke deg å bevare noe av fargen og la noe av looken bli med deg til høsten, finnes det flere løsninger for dette. Et av alternativene vil være å bruke tidligere bunnfarge med noen striper, for å løfte litt av sommerlooken til røttene, for en helhetlig farge. Man kan også legge en lysere bunnfarge enn tidligere for å etablere en mykere farge som base.

Balayage eller ombre-looken er et alternativ, hvor man bruker de lyse lengdene til kontrast til en mørkere bunn ved en diskre og diffus overgang.

Kanskje lysningen er perfekt, men det er for gyldent? Da kan man bruke gloss for å ha en mer personlig tone i hårfargen.

 

Er svaret at sommerhåret er kommet for å bli, er det kanskje på tide å vurdere en ny holdning til håret. Da vil striper i folier eller balayage være riktige behandlinger for å alltid ha perfekt lysning i håret. Med blondere hår kommer også ny innstilling til egenpleie. Det er viktig med gode vaner og rutiner når man lysner håret slik at fargene man oppnår alltid ser sitt beste ut. 

Comment