Mitt navn er Frank Bjørnsen og jeg er en av partnerene på Floww frisører AS.

Jeg kommer opprinnelig fra Hammerfest, men har bodd i Oslo siden 1986. 

Jeg har arbeidet ved kjente salonger som Alex frisør, Adam og Eva og Hodejegene. I disse salongene har jeg foruten å være frisør, undervist, jobbet med visninger og holdt kurs. I 2009 ble jeg tilbudt jobb hos Floww frisører og senere invitert til å bli partner i bedriften.

Jeg trives veldig godt på Floww og synes det er fantastisk å være i, og drive et slikt supert kreativt team sammen med mine kollegaer og partnere.

 

Jeg brenner for den perfekte klippen og fargen til akkurat deg. Jeg elsker å dele mine erfaringer om veien til den optimale form og farge. Jeg tenker vi er veldig heldige på floww som har så mange dyktige frisører å drodle kunnskap og erfaring med.

 

Foruten felleskapet og salongen i seg selv, er jeg veldig glad i kundene våre. Det er jo dere som gjør dagen vår så bra! 
DSC02361.jpg
Det kreative miljøet på Floww inspirerer meg til å utvikle meg som frisør, kollega og medmenneske. 
 

 

Vi sees!

Hilsen Frank.

Bestille time? Ring 22447740 eller online booking her.........

 

Les mere blogg? 

Lei av glattetangen?  L  es mere.. ..

Lei av glattetangen? Les mere....

Få lange naturlige vipper med vippeserum.  Les mere.......

Få lange naturlige vipper med vippeserum. Les mere.......

Comment