Mitt navn er Frank Bjørnsen og jeg er en av partnerene på Floww frisører AS.

Jeg kommer opprinnelig fra Hammerfest, men har bodd i Oslo siden 1986. 

Jeg har arbeidet ved kjente salonger som Alex frisør, Adam og Eva og Hodejegene. I disse salongene har jeg foruten å være frisør, undervist, jobbet med visninger og holdt kurs. I 2009 ble jeg tilbudt jobb hos Floww frisører og senere invitert til å bli partner i bedriften.

Jeg trives veldig godt på Floww og synes det er fantastisk å være i, og drive et slikt supert kreativt team sammen med mine kollegaer og partnere.

 

Jeg brenner for den perfekte klippen og fargen til akkurat deg. Jeg elsker å dele mine erfaringer om veien til den optimale form og farge. Jeg tenker vi er veldig heldige på floww som har så mange dyktige frisører å drodle kunnskap og erfaring med.

 

Foruten felleskapet og salongen i seg selv, er jeg veldig glad i kundene våre. Det er jo dere som gjør dagen vår så bra! 
DSC02361.jpg
Det kreative miljøet på Floww inspirerer meg til å utvikle meg som frisør, kollega og medmenneske. 
 

 

Vi sees!

Hilsen Frank.

Bestille time? Ring 22447740 eller online booking her.........

 

Les mere blogg? 

Lei av glattetangen? Les mere....

Lei av glattetangen? Les mere....

Få lange naturlige vipper med vippeserum. Les mere.......

Få lange naturlige vipper med vippeserum. Les mere.......

Comment