Det finnes så mange børster, og alle har en eller fler liggende i skuffen. Men vet du egentlig hva de forskjellige børstene brukes til? Har du valgt riktig børste til håret ditt? 
Alle børster har forskjellige formål, noen er bedre på krøller, noen på rettere hår mens andre sliter mindre på hårkvaliteten når du bruker dem. 

66d3edc3-fa09-4f7d-975d-10274a4bb4f6.png.365x293_q80_autocrop_background-#ffffff.jpg


Paddle brush:
Vi kan starte med å introdusere børsten for å føhne langt og rett hår. Paddle børsten er en flat børste som er perfekt for deg med langt hår. Denne børsten hjelper til med å separere håret under en føhn. Børsten er perfekt for deg med tykt og langt hår. Denne børsten er også antistatisk og kan brukes mens håret er vått. 


Tangle-Teezer.jpg


Detangler: 
Detangleren er børsten som alle jenter med langt flokete hår trenger i vesken sin. Den er perfekt for floker, og sliter også mindre på hårets kvalitet. 
Denne børsten kan du også brukes på vått hår, uten at det vil slite på kvaliteten på håret. 
Rett og slett perfekt for deg med tynne og nordiske hårstrå. 


harborste-med-naturborst-rak.jpg

Naturbørste: 
Naturbørsten er den børsten som er mest kjent for å være skånsom mor håret. Den har en mykere bust, og er laget av natur hår, som ikke skader håret i samme grad som en børste med hardere bust. 
Denne børsten er perfekt for extentions, og lett flokete nordisk hår. 
Med en naturbørste bruker man lenger tid på å få ut floker, men den er veldig skånsom. Naturbørsten fungerer ikke så bra på vått hår, men er super i tørt hår. 


2acdde69-ecb1-4c9b-a62c-1e612b0cc3e4.png.365x293_q80_autocrop_background-#ffffff.jpg


Denman:
Denman børsten er for deg som ønsker et glatt og blankt hår. Den er perfekt til å føhne et hår flatt og glatt. Denne børsten har en flat overflate og er fin for deg som har rettere frisyre. 
Kan også brukes av menn som ønsker å føhne håret. Sassoon Ceramic Brush - Orange
Denne børsten er ganske lik Denman børsten, men kan også brukes for å få et naturlig root lift. Denne børsten har en kurvet flate, som vil gjøre håret blankt og glatt, samtidig som den også kan forme håret. Den er perfekt for deg som ønsker et glatt og blankt resultat, men også ønsker litt av det naturlige løftet i hodebunnen. 
Perfekt for korte frisyrer, også for menn som ønsker å føhne og forme håret! Rundbørste: 
Så klart må vi introdusere for den klassiske rundbørsten. Denne er perfekt for deg som ønsker volum!
Rundbørsten kan brukes til å føhne et hår blankt og glatt, eller forme og lage masse flotte krøller. Rundbørsten finnes i flere varianter, og flere størrelser. Jo større børsten er jo mindre krøll vil du få. 
De største passer best for deg som ønsker å rette ut håret, men ønsker å samle spissene. De mindre størrelsene blir mest brukt til en klassisk rundbørste føhn, eller å lage større eller mindre krøller! 
 

 

 

 

Du kan alltid spørre frisøren din om mer informasjon om hvilke børste du burde velge til akkurat ditt hår! 
- Vilde


Les mer om en av våre nyeste behandlinger! Hair plastic surgery!

Les mer om en av våre nyeste behandlinger! Hair plastic surgery!

Les mer om våre Beautyblendere her! 

Les mer om våre Beautyblendere her! 

 

 


 

Comment