Vinter, frost, luer, inneklima og fyring.

Alt dette påvirker håret vårt.

Er du en av de som synes håret har blitt vanskelig å style nå i vinter? Eller sliter du med at håret ditt  står til alle kanter, fordi det er så statisk? Med noen enkle knep kan dette elimineres.

kurbehandlinger

Ta deg tid i denne perioden til å tilføre fuktighet via en god kurbehandling jevnlig. Benytt deg gjerne av våre «i salong kurer», som er mer intense enn de du tar hjemme. Den optimale kombinasjonen er en dyptvirkende kur i salong, med påfølgende kur hjemme. Dette vil forsegle virkestoffene i kuren vi satte i salongen, enda lengre.

Vi har flere spennende varianter å velge mellom. En av våre nyheter er Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment fra Oribe. Denne påføres i tørt og uvasket hår, og skylles ut når det passer deg. Det betyr at du kan påføre kuren, legge deg og sove en god natts søvn, for så å skylle den ut dagen etter. Både praktisk og tidsbesparende. 

Unknown-2.jpeg

Statisk hår

Vi har også flere produkter som hjelper mot statisk hår. Run-Through og Foundation Mist er begge gode stylingprodukter med mye pleie og fuktighet. Mange som ikke vil ha stylingprodukter i håret, men alikevel trenger litt formbarhet, velger nettopp disse. De er også meget gode som en prepp før resten av din styling rutine.

Unknown-5.jpeg
Unknown-6.jpeg
Spør oss neste gang om vinterhår og statiske problemløsing 

Comment