Her på Floww har vi stort fokus på opplæringen til våre lærlinger. Alle lærlinger får en individuell opplæringsplan, med tett oppfølging. Vi tilrettelegger for at alle skal få de beste mulighetene til å utvikle seg, og bli en dyktig og inspirert frisør.

Hver tirsdag (følger vanlig skoleår), har vi skoledager for lærlingene våre her i salongen. Da har alle lærlingene to modeller i løpet av dagen, hvor de trener på på alt innen klipp, farge og strukturendring av hår. Hvilken lærling du kommer til, kommer an på lærlingens nivå, og ønsket utfordring. 

Som modell på skoledagene, er det viktig du setter av god tid. Lærlingene trenger tid til planlegging, dokumentasjon, oppfølging, og selve oppgaven. Alt som skjer på skoledager blir fulgt opp av en av våre fantastiske lærere, Renée og Michelle, som både hjelper, guider, og inspirerer elevene våre fra start til slutt. 

Som modell kan vi dessuten tilby meget reduserte priser, som takk for at du ønsker å sitte modell, og dedikerer din fritid til våre fantastiske lærlinger, slik at de kan fortsette å videreutvikle seg!  
 

Her ser vi Selma, 2. års lærling, i aksjon. Kunden/modellen ønsket seg skinfade, en populær røff, men ryddig look.

Snapseed 19.jpg
FullSizeRender 4.jpg
Snapseed 18.jpg


Ønsker du å sitte hårmodell?

Vi har alltid behov for modeller på Floww. Lærlingene våre trenger modeller hver eneste tirsdag, til alt mulig. De helt ferskeste starter med de mest grunnleggende behandlingene, for så å bygge seg oppover. 
For dere som ønsker å sitte hårmodell har vi en egen side på facebook, «Hårmodeller Floww Frisør». Her både etterlyser vi modeller til spesifikke behandlinger og tider, - og du, som modell, fritt kan legge inn ønsker om behandling og/eller tid, så vil en av lærlingene kontakte deg as soon as possible. Om du ikke ønsker å bruke facebook, eller har noen spørsmål, kan du alltid kontakte oss på telefon 22 44 77 40, så vil vi besvare alle dine spørsmål og forespørsler, samt booke deg inn til ønsket tid som modell!
 

Lærlingen er aldri alene på en skoledag, de får tett oppfølgning og hjelp under hele prosessen. Her ser vi Ragnhild gi tips og guiding.

FullSizeRender 2.jpg

Her ser vi læringsprosessen; lærer ser over og viser hvilke teknikker som gir ønsket resultat, lærling utfører klippeteknikk, og til slutt kryss-sjekkes klippen.

Snapseed 16.jpg
Snapseed 17.jpg
Snapseed 20.jpg
Snapseed 21.jpg


Visste du at lærlingene gir rabatter? 

Våre lærlinger har en læretid på mellom to og tre år. Utenom skoledagene på tirsdager, gir de deg behandlinger til rabatterte priser, frem til de er ferdig utlært. Det første året av læretiden sin gir de 50% avslag i prisen på behandlinger hos oss. Det første året gjør lærlingene de aller enkleste oppgavene. Det andre året går lærlingen over til å gi 30% avslag, og for de lærlingene som har en 3-årig læretid, gir de 20% avslag det det siste året.
 

Og når lærer, lærling, og kunde/modell er fornøyde, avsluttes det med styling og finish. Du er alltid photoready etter å ha vært modell for en av Floww sine dyktige lærlinger!

Snapseed 23.jpg
Snapseed 22.jpg

 

Ring oss på 22 44 77 40, om du ønsker sitte modell, booke en vanlig time hos lærling, eller kanskje selv ønsker å bli lærling hos oss! 


Under kan du lese mer om lærerne vi har på Floww; litt om deres bakgrunn og deres reise i frisørlivet! Klikk på bildene for å lese mer! 

Les om Renee Louise!

Les om Renee Louise!

Les om Michelle!

Les om Michelle!

Comment