Vinteren er her og vi pakker oss inn i varme klær og passer på ikke å bruke vannbaserte kremer når vi er ute og holder på med sport og lek.

Tenker du også på at håret ditt nå har litt andre behov en resten av året?


Mange opplever at håret blir både tørrere og vanskeligere å style . Kanskje opplever du også å få statisk hår ? Ikke veldig gøy!


Håret ditt trenger ofte mere fukt om vinteren og Litt mindre protein

Unknown.jpeg
Unknown-2.jpeg

Urban Moister serien fra Shu Uemura er rik på fukt mens Color Lustre serien fra samme merke, har en veldig fin balanse av fukt og protein. Vi anbefaler deg derfor til å bytte til en av disse hvis du kjenner at håret ditt blir mere utfordrende i denne perioden


Bruker du vanligvis en volum serie, kan du med hell tilføre litt olje i lengder og spisser for mykgjøring og næring, før du fortsetter på din daglige stylingrutine.

Unknown-1.jpeg

Til deg som ikke vil gi slipp på yndlings serien din anbefaler vi ultimat Reset duo serum fra Shu Uemura. Dette serumet kan du enten ta i håret når det er vått, eller påføre etter føning før varme verktøy. Håret blir mykt og smidig og klar for din videre styling rutine.


Til slutt et lite nød tips:

Hvis uhellet er ute og håret ditt er blitt statisk, kan du dusje lett med hårspray og bruke flat hånd for å legge ned flyvehår.

images.jpeg

Comment